Doğan Cüceloğlu okumaktan hepReyiz bu neçe cümle dizilimi bu neçe tespittir. Tam danışan danışman muhabbeti oldu aranızdaki
Tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Ailem uzakta, ne yazık ki yılda bir ya da iki defa görebiliyorum onları. Pandemi başlangıcında taşındık buraya. O yüzden hiç arkadaşım veya komşum yok. Gün içinde kızımı dolaştırmaya çıktığımda uyursa eğer sitenin parkında oturup kitap okuyorum yanıma bir şeyler aldıysam içiyorum. Kendime ayırabildiğim tek zaman bu aslında.Anladım kalıplaşmış bir huy.
İş bölümü yap,dışarı çıkmak istiyorum bunun için market işlerine sırayla çıkalım de hep ben yapmak istiyorum dersen ürker
Bebeğe o bakarken annenle yada arkadaşınla dışarı çık eve küçük objeler al sorarsa nerden çıktı çok beğendim aldım de bu ona ortak alan hissini verir.
İş bölümü yaparken kurallara uymasını iste senin işini yapmasını izin verme o benim işim de.
Bebeğe bakmada sorun yoksa bol bol kendine vakkit ayır ilaki arkadaş olması şart değil yürüyüş yap çıkmışken birde kahfe iç kitap oku.
Ben bunu çok yaparım eşimde bende çok yapışık gezmeyi seven tipler değiliz hafta içi kendimizleyiz hafta sonu beraberiz o günlerede saygı duyarım ailemle bile çok nadir mecbur kalmadıkca hafta sonu plan yapmam.
İşte bu evet nego. İçten içe hissettiğim asıl duygu bu.Senin şikayetçi olduğun durum ev işi değil özde, tek başına basit bir konuda bile karar alamamak,yönetilmiş gibi kukla gibi hissediyorsun kendini. Kişiliğine saygısızlık olarak düşünüyorsun.
4 ocak ödevi
Buzdolabını ayrıntılı temizlemek
Mutfak dolap içlerini düzenlemek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
Ne dedi dr ?Tünaydın ❤
Kızım rahatsızdı onu dr götürdüm falan gelemedim.
Tünaydın ❤
Geçmiş olsun Bonus.Tünaydın ❤
Ahhh yavrum benim geçmiş olsun onaTünaydın ❤
yok kuzum estağfurullah olur mu? aksine mutlu oldum.Sen dururken bize laf düşmez zaten hocam
Ne dedi dr ?
Geçmiş olsunn canim mühim bişi yoktur umarım
Domuz gribi salgunı varmış allah esirgesinKaç gündür ishaldi zaten tahlil verelim bakalım öyle belli olacak bişey diyemedi doktor
Hayırlı olsunKızlar Turkcellde faturasiza gecicektim
Turkcell'den aradılar
Çok uygun bı tarife verdiler
Tahhathutsuz her ay yenilenen bı paket ayda 40 TLbakalm ne zamana kadar bu fiyat olcak olsun yine de güzel bı ara gündeme getirmiştim hatırlarsanız
Valla çok iyi geldi tam bana göre oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?