3 senedir lambader istiyorum erteliyo dedim faturaya gideceğine ona gitsin salonda onu yakarız salon çok yakmıyo dedi kaldı geneFırın ,ütü çok yakıyor. Biz akşam kitap okuduktan sonra kapatıyoruz ışıkları hep
ben de tam olarak bu ay fark ettim canım. Bu ay sık kullandım çünkü. Ona rağmen düşük geldiKız sen bunu neden daha önce demedin
3 wt led lamba çok az yakar aslında, bizim evde kiler 7 wt geçen ay 60 tl elektrik faturası gelmişama biz ikimizde çalışıyoruz gündüzleri ev boş
Led nasıl çok aydınlatıp az yakıyo yeni teknoloji her şey az yakıyor.ben de tam olarak bu ay fark ettim canım. Bu ay sık kullandım çünkü. Ona rağmen düşük geldi
Hiç anlamam ne ne kadar yakar onuda kocam düşünsünSüpürge yakar mı ki o kadar Elektirik. Benimkinin üstünde A+ yazıyor. Baktım şimdi 750 kvh mış. Bşr de 3 650 olmış kız ben 650 TL ye aldım 4 sene önce
eşime sorayım bunu canım. Ampül vs alırken hep ona göre alıyor. Haklısın.Led nasıl çok aydınlatıp az yakıyo yeni teknoloji her şey az yakıyor.
süpürge çok çekiyor canımSüpürge yakar mı ki o kadar Elektirik. Benimkinin üstünde A+ yazıyor. Baktım şimdi 750 kvh mış. Bşr de 3 650 olmış kız ben 650 TL ye aldım 4 sene önce
Doğru halka acılmak alzım
Öğün atladım yine çok fena oldum
Öyle eve iki buzdolabı olur tabi
Zamanında çok çekip sonra böyle olmak hı hı tabi
Tabii ki bulaşık benim makinem hep yoktu sonradan aldık ama çamaşır tövbeeeBulaşık mı çamaşır mı seçmek zorunda kalsak diye bi soru geçti içimden edebimle susuyorum
İkisideBulaşık mı çamaşır mı seçmek zorunda kalsak diye bi soru geçti içimden edebimle susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?