Burda tanıdığım temizliğe giden bir kadın var 55 yaşındaAllaaahh bi cam silmişim ter içinde kalmışım
Çocuğa bakıyorum servisten inecek nasıl tozlı geldi gözüme koştum su yaptım 20 dk da bitti işi. Sırtım ağrıdı kofladım iyice az nefes alim koltuğu çekip öbürünü de silicem
Ooo maşallah Nego duymasın en son doğumdan önce silinmişti camlarım bi camekana üstten yağ gibi bir şey akmıştı onları silmiştim hem fırsat olmuyor hem ıslak bez atsam donup cama yapışırAllaaahh bi cam silmişim ter içinde kalmışım
Çocuğa bakıyorum servisten inecek nasıl tozlı geldi gözüme koştum su yaptım 20 dk da bitti işi. Sırtım ağrıdı kofladım iyice az nefes alim koltuğu çekip öbürünü de silicem
Oh misssAllaaahh bi cam silmişim ter içinde kalmışım
Ha haOnlarda balondaki hava kadar akıl var mı
Bu nasıl iş. Dedikoduya gelince erkekler kadınlardan daha dedikoducu oluyorHa haişlerine gelen konularda senden benden akıllı lar canım
Ayy karımı da mutlu edeyim diye bir amaçları yok sadece
Çünkü anca ben diyolarvalla en güzeli işte kendini sev kendine iyi davran bekleme kimseden
Sınırları iyi cizmek lazım
Ha haBu nasıl iş. Dedikoduya gelince erkekler kadınlardan daha dedikoducu oluyor
Söylendikleri zamanda bizden kalır yanları yok
Benimki arada bir bomba patlatıyor göz gözü görmüyoro çok konuşan dilim lal olur cinsden
Duruşları ya, sanki evin kedisi zavvallılar versen yer vermesen yemez etliyi sütlüyü ne bilsin kanepenin en köşeside onun kıvrılır yatartabi kendini dalına dokanana kadar kaplanı aslanı görürüz
Az edim ölem
Negoda silmiyor sorun olmazOoo maşallah Nego duymasın en son doğumdan önce silinmişti camlarım bi camekana üstten yağ gibi bir şey akmıştı onları silmiştim hem fırsat olmuyor hem ıslak bez atsam donup cama yapışır
El iyisi ev delisi diyoruz kocalaraHa habenimkini arkadaşımın annesi görünce sudem cadı kocası çok iyi demiş ev arkadaşım anlatıyormus beni sinir ettikce kadın onun kibar halini görünce ben cadı oldum
Ben o kadından bu işin sırırını öğrenmem lazımE cam sildim noldu üflediler söndüm
Benden gelsin hepinize ❤
Şimdiye kadar yaptıklarım
Evi topladım
Kahvaltı yaptık topladım
Oğlumu yıkadım
Tarhana yaptım (yanına ıspanaklı börek ya da pide yapacağım)
Oturma odasını süpürdüm
1makine çamaşır yıkandı asılacak
Bende kahve içtim eviş süpürrken birden kapadım üstümü giydim dışarı çıktım
Ha haEl iyisi ev delisi diyoruz kocalara
550 tl canımEfser size doğalgaz ne kadar geliyor
Payölçer var mı550 tl canım
Görgüsüz TeyoÖzlem Kosif on Instagram: "Eltime robot süpürge şov yapıyorum 😁 @sunny.turkiye #işbirliği #mizah #kadınlarklubü"
50K likes, 843 comments - kosifozlem on December 18, 2021: "Eltime robot süpürge şov yapıyorum 😁 @sunny.turkiye #işbirliği #mizah #kadınlarklubü".www.instagram.com
Var canımPayölçer var mı
Bu kadın kilo lu değilmiydiÖzlem Kosif on Instagram: "Eltime robot süpürge şov yapıyorum 😁 @sunny.turkiye #işbirliği #mizah #kadınlarklubü"
50K likes, 843 comments - kosifozlem on December 18, 2021: "Eltime robot süpürge şov yapıyorum 😁 @sunny.turkiye #işbirliği #mizah #kadınlarklubü".www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?