Düzenli Evimiz & Hayatımız

Burda tanıdığım temizliğe giden bir kadın var 55 yaşında halen gidiyor bazen kendimden utanıyorum kadın gün aşırı temizlikte ben yere cömelirken tıslıyom tamperli kamyon gibi

Ooo maşallah Nego duymasın en son doğumdan önce silinmişti camlarım bi camekana üstten yağ gibi bir şey akmıştı onları silmiştim hem fırsat olmuyor hem ıslak bez atsam donup cama yapışır

Oh misss harikasın canim

Onlarda balondaki hava kadar akıl var mı
Ha ha işlerine gelen konularda senden benden akıllı lar canım

Ayy karımı da mutlu edeyim diye bir amaçları yok sadece

Çünkü anca ben diyolar valla en güzeli işte kendini sev kendine iyi davran bekleme kimseden

Sınırları iyi cizmek lazım

Bu nasıl iş. Dedikoduya gelince erkekler kadınlardan daha dedikoducu oluyor
Söylendikleri zamanda bizden kalır yanları yok
Benimki arada bir bomba patlatıyor göz gözü görmüyor o çok konuşan dilim lal olur cinsden
Duruşları ya, sanki evin kedisi zavvallılar versen yer vermesen yemez etliyi sütlüyü ne bilsin kanepenin en köşeside onun kıvrılır yatar tabi kendini dalına dokanana kadar kaplanı aslanı görürüz

Az edim ölem

Ha ha benimkini arkadaşımın annesi görünce sudem cadı kocası çok iyi demiş ev arkadaşım anlatıyormus beni sinir ettikce kadın onun kibar halini görünce ben cadı oldum

Ooo maşallah Nego duymasın en son doğumdan önce silinmişti camlarım bi camekana üstten yağ gibi bir şey akmıştı onları silmiştim hem fırsat olmuyor hem ıslak bez atsam donup cama yapışır
Negoda silmiyor sorun olmaz
Kış günü cam mı silinir Suvasda

Çamaşır astım
Kek yaptık oğlumla
Lavabo ve klozeti ovdum
Pide yaptım
Yemek yendi mutfağı topladım
Birazdan ütü eşliğinde tarih dinleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…