- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Dışarı çıkacaklar benim yerimede çıkın gezin bugün, çok soğuk, boğazım tam iyileşmediği için çıkamıycam ben.
Amiin feslegenim amiinSeni nasıl teselli ederim inanki bilmiyorum.
Haberleri görünce ben de çok üzüldüm. Sinirlerim zıpladı.
Yüzlerce insanla karşılaşıyoruz ve hiçbirinin beynini okuyamıyoruz.
Hepimiz Rabbime emanetiz. Sadece senin kardeşin değil, sen , ben ,o , bu , şu hepimiz tehlike altındayız. Buna bir çözüm bulunmalı.
Rabbim bu manyakları hepimizden uzak tutsun.
Ya ne güzel bir plan buBugün çocuklarımla birlikte temizlik yapmaya karar verdik. Madde madde yazacam inşallah
Allah zihin açıklığı versin canımMutlu haftasonları
Ben bugün pek bişey yapamıycam heralde. Sınava gidip gelicem. Sonrada belki anneme giderim.
Sağol malim sana daKolay gelsin hatunlar
Kendime iki saat ver, yap işlerini sonra aç bir film uzat ayaklarını, patlamış mısır eşliğinde keyif yapHerkes nerdeee eminim evinizi gıcır gıcır yapıyosunuz di mi
Şu yerimden kalkabilsem işlerimi yapsam akşam çökmeden iyi olmaz mıydı
Kolay gelsin canım, sadece banyo kısmı bile çok yorucuHava mis camları açtım hepsini havalandı ev.. kahvaltı yaptık,mutfağı temizledim.
Çarşaf ve kılıfları değiştirdim,
1 makine çamaşır attım,
Evi toparladım ama derin temizlik yattı. Akşama çaya misafir gelecek,evi sadece süpürüp toz alıcam.
Akşama hazırlık yapıcam,
3 tane çocuk yıkanma sırasında,arkalarından banyo ve balkon
kolay gelsin herkese
Ah erkeklerOoo ellerine sağlıkBizim temizlik yarin eşimle ama anlaşma yaptı tabi ki aksama kadar yapmazmış, iki saate bitecek şekilde plan yapacakmışım Şimdi yemeğe girişip ortalığı toparlayacağım, sorunca da temizlik yapmış olacak erkek olasım geldi valla
Oh mis ne güzelBurada bahar havası var hala, montun altına tişört giyiyorum valla
Kendime iki saat ver, yap işlerini sonra aç bir film uzat ayaklarını, patlamış mısır eşliğinde keyif yap
Evimi tam olarak şey götürüyor. AnladınızHerkes nerdeee eminim evinizi gıcır gıcır yapıyosunuz di mi
Şu yerimden kalkabilsem işlerimi yapsam akşam çökmeden iyi olmaz mıydı
Sorma o duş beni mahvediyor. Biri bitti kaldı ikisiYa ne güzel bir plan bu
Allah zihin açıklığı versin canım
Sağol malim sana da
Kendime iki saat ver, yap işlerini sonra aç bir film uzat ayaklarını, patlamış mısır eşliğinde keyif yap
Kolay gelsin canım, sadece banyo kısmı bile çok yorucu
Ah erkekler
Oh mis ne güzel
1 saat önce benimkinide götürüyorlardı son dakka yetiştim :)Evimi tam olarak şey götürüyor. Anladınız
İnşallah bende yetisirim. Zivanmadan. Birde yemek derdi olmasa.1 saat önce benimkinide götürüyorlardı son dakka yetiştim :)
Ev kalkmış gidiyor. Eşim evde biraz toparlayayım dedimFeslegen Kokulu Nane anlat hele neyin var, nelerin var :/
10 günde hemen çıkmazdı ki zaten canım, evi falan bırak otur dersini çalış sennEv kalkmış gidiyor. Eşim evde biraz toparlayayım dedim
Kızımın kolu 10 gündür alçıdaydı. 10 gün daha kalacakmış. Zaten uyumuyor
Pazartesi sınavım var. Daha yüzünü açmadım.
Nasıl yetiştireceğim bilmiyorum
İlk gittiğimizde 15 gün demişti şimdi 20 gün dedi.10 günde hemen çıkmazdı ki zaten canım, evi falan bırak otur dersini çalış senn
Çocuklara birşey olunca herşey yalan oluyor ev işi yemek vs vs Allah canlarına sağlık versin gerisi hallolur.İlk gittiğimizde 15 gün demişti şimdi 20 gün dedi.
Hayırlısıyla iyileşsin inşallah.
Mutfak kaldı bir tek.
Bebisi uyutayım dedim, o arada buraya bakıyordum ama uyumadı
AminÇocuklara birşey olunca herşey yalan oluyor ev işi yemek vs vs Allah canlarına sağlık versin gerisi hallolur.
Öyle diyor canım doktorlar, göz korkutmak istemiyorlar sanırım, size iyi demişler bize en az 30 gün denmişti 40 gün durdu.İlk gittiğimizde 15 gün demişti şimdi 20 gün dedi.
Hayırlısıyla iyileşsin inşallah.
Mutfak kaldı bir tek.
Bebisi uyutayım dedim, o arada buraya bakıyordum ama uyumadı
10 tane işi bir arada yapmaya çalışırken tatlımı yaktımşimdi bakışıyoruz.. kalkıp tepsimi falan yıkayıp yeniden yapıcam. Gitti emeklerim en kötü ağlayan emojiyi bulamadım yoksa daha beter ağlancak durumda suanki halim..
Eline sağlık canımBugunki ödev tamam.
Onun dışında pek birşey yapamadım. Evi süpürdüm
Mutfağı temizledm ki 1 saatten fazla zamanımı aldı. Akşam toplamadan uyumuş kalmışım rüzgar çarptı sanırım baş ağrısından duramıyodum
Şimdi çocuklar uyudu yemek koydum ocağa.
Nescafe içiyorum . Bulasıklar yıkanıyo makineyi bosalticam . Yağmurlu karlı havaları cok severim deee ev işi yaparken buz tutuyorum yaa içimden gelmiyo o yüzdenneyse kendimi sürükleyerek yapiyim bari
Çok hareket ettirdi. Ondan da olmuş olabilir.Öyle diyor canım doktorlar, göz korkutmak istemiyorlar sanırım, size iyi demişler bize en az 30 gün denmişti 40 gün durdu.
İyileşir, gelip geçiyor zaman üzülme bu kadar
Eline sağlık canımev sobalı mı?
Evett sobalı canım bide şehir merkezinden uzak yüksek bi yer , ayazıda cok sert , baya soğuk oluyo yaniÖyle diyor canım doktorlar, göz korkutmak istemiyorlar sanırım, size iyi demişler bize en az 30 gün denmişti 40 gün durdu.
İyileşir, gelip geçiyor zaman üzülme bu kadar
Eline sağlık canımev sobalı mı?
Evet canım hareket ettirdikleri için oluyorÇok hareket ettirdi. Ondan da olmuş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?