- 26 Mart 2018
- 28.489
- 128.101
- 598
O ne dimekBu düzen değişecek EKK
At gibi çifte atmak istiyor kayınailegile zaarAllahımm o atlar ne
Çok geçmiş olsunAmeliyat oldum bir hafta su sabun değmiyecek
Annem derdiBen var anlamamak
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Yok duymamışım canım, güzelmişAnnem derdi
Çok gezmek
Yine kücelerdemisin sen
Yada kırın bacaklarınızı oturun sizi gidi küceciler
Benim büyük kız bunu duydumu gülme kirizine girerdi
Puh size puhhh negonun askerleri böyle mi olacağğğdıııııKor olaydim diyip geri cikmalik benim mutfakta
O ne dimek
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah hemencecik düzelir canımKızlar moralim çok bozuk kızım biraz huzursuzdu gece karın sancısı vardı.Ama bugün ishal yine başladı çok üzülüyorum yarın iyi bi dr.a götüreceğim Allah ın izniyle niye böyle oldu acaba yavrumu yatırırlar mı?Kendimi çok kötü ve güçsüz hissediyorum.Yavruma dua edin lütfen dualarınızda yer verin bizede.
En son üç evetle sayfadan birini uğurlamıştımBeni de bi 3 evetle ugurlayin mutfaga
Amin Allah razı olsun canım.Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah hemencecik düzelir canım
Yüreğini ferah tutAmin Allah razı olsun canım.
Nasıl ya evde kalmış kızlar izlemedin mi filmiO ne dimek
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kendini paralamaKızlar moralim çok bozuk kızım biraz huzursuzdu gece karın sancısı vardı.Ama bugün ishal yine başladı çok üzülüyorum yarın iyi bi dr.a götüreceğim Allah ın izniyle niye böyle oldu acaba yavrumu yatırırlar mı?Kendimi çok kötü ve güçsüz hissediyorum.Yavruma dua edin lütfen dualarınızda yer verin bizede.
Geçmiş olsun canım umarım yatırmazlarKızlar moralim çok bozuk kızım biraz huzursuzdu gece karın sancısı vardı.Ama bugün ishal yine başladı çok üzülüyorum yarın iyi bi dr.a götüreceğim Allah ın izniyle niye böyle oldu acaba yavrumu yatırırlar mı?Kendimi çok kötü ve güçsüz hissediyorum.Yavruma dua edin lütfen dualarınızda yer verin bizede.
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şeyi yokturKızlar moralim çok bozuk kızım biraz huzursuzdu gece karın sancısı vardı.Ama bugün ishal yine başladı çok üzülüyorum yarın iyi bi dr.a götüreceğim Allah ın izniyle niye böyle oldu acaba yavrumu yatırırlar mı?Kendimi çok kötü ve güçsüz hissediyorum.Yavruma dua edin lütfen dualarınızda yer verin bizede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?