- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Nasil ya bakm yapiyoduk en son site dondu ciktim bekledim geri girdim mutfaga girmişsiniz daha karpuz kesecektikLora karşim giriyorum mutfağa 15 ila 30 dk en fazla
Biz b k d OlurO ne dimek
Benim de öyle acaba telefon mu kasıyor diye bikaç uygulama sildimForum donup duruyo sinir oldum alintilarm gitti hep
Şivede bilimiyorNasıl ya evde kalmış kızlar izlemedin mi filmi
Yok kendini kötü hissetme her anne böyle durumlarda üzülür elbet ama kendini bırakma.Kızlar moralim çok bozuk kızım biraz huzursuzdu gece karın sancısı vardı.Ama bugün ishal yine başladı çok üzülüyorum yarın iyi bi dr.a götüreceğim Allah ın izniyle niye böyle oldu acaba yavrumu yatırırlar mı?Kendimi çok kötü ve güçsüz hissediyorum.Yavruma dua edin lütfen dualarınızda yer verin bizede.
Yok canim ya sanirim ya kendi uygulamasindan ya da operadan girince o sıkıntı kalmiyomus.Benim de öyle acaba telefon mu kasıyor diye bikaç uygulama sildim
16 dk sürdü saatlerdir sürünüyorun ayip yaauvvKaç sago diynerim bakalım
Allahim bismillah ben mutfaga dedim cok uzaklasmayimEn son üç evetle sayfadan birini uğurlamıştım
Uygulama böyle donmasa iyş aslındaYok canim ya sanirim ya kendi uygulamasindan ya da operadan girince o sıkıntı kalmiyomus.
Ama hafizam yok telde indiremiyorum
Sanirim evetOpera ne tarayıcı mı
Uygulama böyle donmasa iyş aslında
Ben de cok sinir oldum picagi takcam simdi sonsuza kadar çıkıp bi daha girmicem haberi yokKizlar bende de kasiyor telefon cikip tekrar giriyorum
Kizlar bende de kasiyor telefon cikip tekrar giriyorum
Operayı yüklüyorum şuan. Donmazsa uygulamayı kaldırırımSanirim evet
Cikip tekrar girmeyi sonradan kesfettim tabiBen de cok sinir oldum picagi takcam simdi sonsuza kadar çıkıp bi daha girmicem haberi yok
Ben tarayicidan giriyordum uygulama da mi donuyorOperayı yüklüyorum şuan. Donmazsa uygulamayı kaldırırım
Çıkıp tekrar girsem de hemen kendine gelmiyor ben uygulamadan giriyordumCikip tekrar girmeyi sonradan kesfettim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?