- 26 Mart 2018
- 28.489
- 128.101
- 598
İzledim de evliyim diye o olmaz dedimNasıl ya evde kalmış kızlar izlemedin mi filmi
Çok sağolun kızlar hepinizden Allah razı olsun alıntı yapamadım. Daha 48 günlük canım korkum bu yüzden evde yapabileceğim hiçbir şey yok anlayacağın.Umarım tekrarlamaz doğru tedaviyle sonlanır inş.kurtuluruz bir an önce.Yok kendini kötü hissetme her anne böyle durumlarda üzülür elbet ama kendini bırakma.
Evde yapabileceklerini yap sonra hastaneye gotur.
Ev yapımı yoğurt ve probiyotik aynı içerik.
Kac aylık cocuk?
Cok geçmiş olsun.
Hepsi geçecek Allah in izniyle.
Doktorlar istah yerindeyse durumunu iyi görüyorlar ama iştah yok ishal varsa hastanede bir günlük tedaviyle bile toparlanıyor çocuklar. Biz de o yollardan cok geçtik ama geçti bitti şükür.
Seninki de geçecek annesi.
Nasil ya bakm yapiyoduk en son site dondu ciktim bekledim geri girdim mutfaga girmişsiniz daha karpuz kesecektik
Noldu ya hayırdırÇok sağolun kızlar hepinizden Allah razı olsun alıntı yapamadım. Daha 48 günlük canım korkum bu yüzden evde yapabileceğim hiçbir şey yok anlayacağın.Umarım tekrarlamaz doğru tedaviyle sonlanır inş.kurtuluruz bir an önce.
Tava böreği çok severim.Mutfaüı topladım 3 tane yufka vardı onlsrı tencereye börek yaptım bakalım nasıl olacak
Böreği direkt sürsem olur mu hocamBöreğe koyduğum yumurtadan bi kaşık aldım siftahı yumurta akıyla yapıyorum inşallah
Denemedim sabah yufka alayimTava böreği çok severim.
Geçmiş olsun hemen toparlar inşallahÇok sağolun kızlar hepinizden Allah razı olsun alıntı yapamadım. Daha 48 günlük canım korkum bu yüzden evde yapabileceğim hiçbir şey yok anlayacağın.Umarım tekrarlamaz doğru tedaviyle sonlanır inş.kurtuluruz bir an önce.
Al al harika bak tarif atıcam onla yapıyom hepDenemedim sabah yufka alayim
Bebeğim ishal olmuştu düzeldi daha iyiydi ilacı bırakmıştık tekrar ishal başladı canım.Beni korkutuyor bu durum.Noldu ya hayırdır
Anam bana diyi bakım diyiDuyanlaraaaa duyyymaayannlaaaraaa
2022 Geleneksel Salı - Cuma bakım geceleri başlıyoorrr
Ablalar kardeşler leydiler güzellik ayağınıza geldi. Evdeki malzemelerle cildiniz temizlenir 5 dk da teslim edilir.
Yok o pahalı bu pahalı alamam demeyin bakmadan geçmeyin.
Sonra biz gergin siz buruşuk affetmem gülerim.
Nego
@kk birinci noteri
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@JES
@Saricivcivcikcik
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
golgefeslegeni
@Efser
Teneffus Zili
D u t
@N u r
@Onyilsonra_
@sudem34
@kaybolmak
Unuttuğum varsa etiketleyiverin
Bıyıklardan başlayalımAnam bana diyi bakım diyi
İyi dedin yarın cumbızı bi elime alayımBıyıklardan başlayalım
Cımbız yetecek miİyi dedin yarın cumbızı bi elime alayım
Başka malzemem yokCımbız yetecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?