Çok saçma ama pazar günü orayı temizlemiştim5 ocak öödevi @Bonusdan
Banyo tuvalet penceresi/ havalandırması temizliği.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
K Kitapkontesi
Mikan
Selizay
A R Y A
Bebeğim ishal olmuştu düzeldi daha iyiydi ilacı bırakmıştık tekrar ishal başladı canım.Beni korkutuyor bu durum.
Denk gelmişÇok saçma ama pazar günü orayı temizlemiştim
Yanlışlıkla atmışımdır yani bunu sorman
Sağol canım yok bakteri olduğu için hemen iyileşemiyor maalesef ki.10 gün ilaç tedavisi gerekiyor kanlı ishal yapıyor.Çok riskliymiş ishal bebeklerde susuz kalma ihtimali yüzünden.Geçmiş olsun bugün daha iyidir inşallah minik kuş
Rota virüs mü bu neymiş peki?Sağol canım yok bakteri olduğu için hemen iyileşemiyor maalesef ki.10 gün ilaç tedavisi gerekiyor kanlı ishal yapıyor.Çok riskliymiş ishal bebeklerde susuz kalma ihtimali yüzünden.
Yanlış anlaşılma ortadan kalksın diye sormak istedim zaten.Benim kafamda yerinde değil zaten.Yanlışlıkla atmışımdır yani bunu sorman
Gülünecek bir durum olmadığı ortada
Hayır canım başka bi dr.a götüreceğim serum tedavisini sorarım inş.daha iyi olabilir çünkü kusuyor bizim kız ilaçta zor oluyorTeneffus Zili ilacın dışında serum verdiler mi
Hayır canım bi bakteri kistleri tahlilde adı geçiyor ama unuttum amip herhalde.Rota virüs mü bu neymiş peki?
Hayır canım başka bi dr.a götüreceğim serum tedavisini sorarım inş.daha iyi olabilir çünkü kusuyor bizim kız ilaçta zor oluyor
Bakalım nasıl bi öneride bulunacaklar ben de bilemiyorum.Probiyotik isteyeceğim bağırsaklara iyi gelir.Ben sık sık emziriyorum belki emdiği için anne sütü iyi geliyordur.Tedavi gibi değil serum kaybettiği sıvıyı geri koymak için tabi bebeklerde nasıl olacak bilemiyorum hiç tecrübe etmedim
Ay ben kalkmistim dinlenmeye oturdumKalakalım o zaman
Saat ver dostum
Ehhehehhe
Allahim en nefret ettigim savul gardaşim ☻Eeeeeeee ( pis olan yerlerin film şeridi geçiş sesi)
Banyo tuvalet penceresi/ havalandırması temizliği.
Mutfak tamam ıspanakların çamuru alındı 2. Sirkeli suya bastımAy ben kalkmistim dinlenmeye oturdum
Ehhehehhe
Allahim en nefret ettigim savul gardaşim ☻
Yakıştı mercekMutfak tamam ıspanakların çamuru alındı 2. Sirkeli suya bastım
Banyoya gidiyorum bonus canın dediği yeri yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?