Kürtaj sonrası bende çok çektim allah şifa versinNormalde en fazla 8 olması gereken bir değer. Yükselmesi vucutta enfeksiyon olduğunu gösteriyor
bizim de vardır değil mi , olmayan apartman olmaz sanırım. Bu arada bize 776 doğalgaz geldiBizim var
Ama arda abartmanın havaladırmasıda çalışıyor çok sesi var
İlaçları düzenli kullandın mı ? Bir sorun yoktur normalDünden beri sızlıyor yarın kontörölüm var bakalım ne diyecek
inşallah iyi haberler duyarsınDünden beri sızlıyor yarın kontörölüm var bakalım ne diyecek
Niye kız öyle oldukibizim de vardır değil mi , olmayan apartman olmaz sanırım. Bu arada bize 776 doğalgaz geldieşim bayağı bozulmuş vaziyette
Kullanıyorum Gündüzleri evde kimse yok ben damlatıyorum acaba beceremiyorum diye düşünmeye başladımİlaçları düzenli kullandın mı ? Bir sorun yoktur normal
Epey de yüksekmiş neden normal diyor ki :/Kürtaj sonrası toa gelişmişti. Bir çeşit rahim enfeksiyonu. 1 hafta hastanede yatmıştım 112 değerle yatışım yapılmıştı. Düzelmşltim. Bu enfeksiyonun tüp tıkama ihtimaline karşı geçen hafta hsg çekilmiştim hatırlarsanız. Dün kontrole gittim doktorum 18 mm yumurta var cuma iğne yapalım çatlasın dedi, yine de kan alıp değerlerine de bakalım demişti.
Akşam eve girince sonuca baktım 75 çıkmış. Kürtaj sonrası ağrım çok fazlaydı, bu sefer hafif hafif ağrıyor. Doktoruma yazdım, diğer değerlerin iyi sıkıntı yok falan dedi. 75 çok yüksek bir değer nasıl sıkıntı olmuyor anlamıyorum
bizim pay ölçer yok canım. Umarım olmaz. Olsa eşim hep kapatır birçok yeri. Ben de aşırı üşüyen biriyimNiye kız öyle olduki
Benimkide akşam geldiğinde tüm petek kontörölü yapıyor
Benimki de yakıyor Allah yakıyor bağlıycam peteğe bir gün. Ben açsam zıttını yapardı kesinbizim pay ölçer yok canım. Umarım olmaz. Olsa eşim hep kapatır birçok yeri. Ben de aşırı üşüyen biriyim
İyi fikir5 ocak öödeviBonus dan
Banyo tuvalet penceresi/ havalandırması temizliği.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
@Ysf42
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
bu erkekler niye böyle ya. kombideyken işe gidiyordum hemen kombi başına koşuyorduBenimki de yakıyor Allah yakıyor bağlıycam peteğe bir gün. Ben açsam zıttını yapardı kesin
Bi yükseltip bi kapatmak yada düşürmek daha çok yakıyor aslında bir bilseler yapmazlarbu erkekler niye böyle ya. kombideyken işe gidiyordum hemen kombi başına koşuyordu
Ooy daha çok küçükÇok sağolun kızlar hepinizden Allah razı olsun alıntı yapamadım. Daha 48 günlük canım korkum bu yüzden evde yapabileceğim hiçbir şey yok anlayacağın.Umarım tekrarlamaz doğru tedaviyle sonlanır inş.kurtuluruz bir an önce.
Sarı aşkınaGünaydın mutlu günler
Eki Görüntüle 2982097
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
@Ysf42
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
şimdi merkezi canım, oyuncağını (kombi) elinden aldılar diye çok üzgün müsün diyorumBi yükseltip bi kapatmak yada düşürmek daha çok yakıyor aslında bir bilseler yapmazlarben sen karışmaaggg beeegggg dedigi günden beri ellemez
Bi yükseltir sonra pişman olur düşürürdü sonra tek petek çalışsın yüksekre dursun demete başladı orda bi dellendşm
yımırtadandır diyeydinLora kardeşim teldeydim hemen gidemedim.
Tam buraya bunu yazarken de kv görüntülü aradı kızı merak etmiş.
Güzel görünüyosun maşallah dedi bana bi hoş oldum
Aha yeni kalkıyorum daha.
Hiç aklıma gelmedi hayımırtadandır diyeydin
yok yaa olur mu hiçHiç aklıma gelmedi ha
Bi dk ya yımırtadan önce kötümüydüm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?