- 13 Ağustos 2020
- 15.688
- 89.095
- 598
- 32
Değiliiim acim ama biraz daha durabilirim. Su iciyorum kalkalim o saatte10:30 da kalkalım mı işlereAktif Lora tokmusun
Olsun bebeğin hasta lohusasın olur böyle şeylerYanlış anlaşılma ortadan kalksın diye sormak istedim zaten.Benim kafamda yerinde değil zaten.
AyıpsınYakıştı mercek
Bizim havalandırmalar görünmüyor hocam5 ocak öödevi @Bonus dan
Banyo tuvalet penceresi/ havalandırması temizliği.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
Selizay
@A R Y A
Benimkileri de yıkasaydınMutfak tamam ıspanakların çamuru alındı 2. Sirkeli suya bastım
Banyoya gidiyorum bonus canın dediği yeri yapacağım
Havalandırmanız da havalı demekBizim havalandırmalar görünmüyor hocam
AA neden peki?Selam kızlar pek takip edemedim birkaç gündür. Crp değerim 75 e fırlamış yine, moraller bozuk
saçma ama görünmemesiHavalandırmanız da havalı demek
Kendini suya bas geliyorumBenimkileri de yıkasaydın
Kürtaj sonrası toa gelişmişti. Bir çeşit rahim enfeksiyonu. 1 hafta hastanede yatmıştım 112 değerle yatışım yapılmıştı. Düzelmşltim. Bu enfeksiyonun tüp tıkama ihtimaline karşı geçen hafta hsg çekilmiştim hatırlarsanız. Dün kontrole gittim doktorum 18 mm yumurta var cuma iğne yapalım çatlasın dedi, yine de kan alıp değerlerine de bakalım demişti.AA neden peki?
Kusura bakma çok ilgisizim bu konulardaSelam kızlar pek takip edemedim birkaç gündür. Crp değerim 75 e fırlamış yine, moraller bozuk
Normalde en fazla 8 olması gereken bir değer. Yükselmesi vucutta enfeksiyon olduğunu gösteriyorKusura bakma çok ilgisizim bu konularda
O ne oluyor
Çok geçmiş olsun canım yaNormalde en fazla 8 olması gereken bir değer. Yükselmesi vucutta enfeksiyon olduğunu gösteriyor
geçmiş olsun canım. Ben de bilmiyorum maalesefKürtaj sonrası toa gelişmişti. Bir çeşit rahim enfeksiyonu. 1 hafta hastanede yatmıştım 112 değerle yatışım yapılmıştı. Düzelmşltim. Bu enfeksiyonun tüp tıkama ihtimaline karşı geçen hafta hsg çekilmiştim hatırlarsanız. Dün kontrole gittim doktorum 18 mm yumurta var cuma iğne yapalım çatlasın dedi, yine de kan alıp değerlerine de bakalım demişti.
Akşam eve girince sonuca baktım 75 çıkmış. Kürtaj sonrası ağrım çok fazlaydı, bu sefer hafif hafif ağrıyor. Doktoruma yazdım, diğer değerlerin iyi sıkıntı yok falan dedi. 75 çok yüksek bir değer nasıl sıkıntı olmuyor anlamıyorum
Bizim varsaçma ama görünmemesibir arıza olursa ne olacak. Nerden bulacağız
Hiçbir fikrim yokÇok geçmiş olsun canım ya
Şimdi çatlatma iğnesi olmuyacakmısın
Sıkma canınıHiçbir fikrim yok
Dünden beri sızlıyor yarın kontörölüm var bakalım ne diyecekEfser nasıl oldu gözün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?