Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bize de bu ay 720 geldi cildiriyor. Az yakiyoz zaten napim daha kısamam gelip gidip kombiyle bakisiyo tokanamaz
Bize de bu sabah geldi 394
Geçen ay 296 ödedik
Gündüz kapatiyorux hava güzelse bugünde kapadım hayrlisi artık bı şekilde kış gecicek

Olsun bebeğin hasta lohusasın olur böyle şeyler
Kusura bakma canım unutalım gitsin.Gerçekten kötü günler geçiriyorum burayada az biraz moral motivasyon bulmak için giriyorum.Topiğini de seni de seviyorum o yüzden buradayım burada olmaktan da mutluyum.Arkadaşlarda çok sıcak sağolsunlar herkes ben de iyi izlenim bıraktı.

Ooy daha çok küçük
Emmesi nasıl annesi ?
Bugün hastaneye goturcek misin?
Emmesi hamd olsun iyi.Kakası kötü yeşil oluyor bazen mukuslu falan.Banyo suyumuzu da artık kaynatılmış soğutulmuş suyla yaptırıyorum.Adana da sende bilirsin çeşme suyu kullanırız biz.Sulardan olabilirmiş,hatta kendim de kaynatılmış soğutulmuş şu içeceğim.Eşimi bekliyorum işlerini ayarlayıp gelecek inş.

Allah şifa versin canım nasıl bulaştı ya biberon veya emzik kullanıyor musun içme suyundan mı geçti yoksa
Biberon ve emzik şu an yok ama bundan önce ara ara kullanmıştık.Banyo suyu da olabilir dendi ağzına falan kaçtıysa artık.Ağız mendillerini de kendim sıcak suda yıkıyorum atmıyorum makineye daha ne yapabilirim ben de bilmiyorum.Şimdi ilaç verdim flagly ayağımda hafifçe sallıyorum kusmasın diye.Kıyafetlerini de 60 da yıkadım yıpranıyor ama mecburi sanırım kapınca doğru tedaviyi alamadı yavrum tam ölüpte bitmemiş bakteriler.

Eee çocuk alerjik canım bunlar hep ondan. İlaç ne alaka ben onu anlamadım

Aa ne kötü olmuş kış günü

Sıkıntı yok bebeğin iyi olsun daha iyi hissedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…