golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Geçecek inşallah canım her şey düzelecekBiberon ve emzik şu an yok ama bundan önce ara ara kullanmıştık.Banyo suyu da olabilir dendi ağzına falan kaçtıysa artık.Ağız mendillerini de kendim sıcak suda yıkıyorum atmıyorum makineye daha ne yapabilirim ben de bilmiyorum.Şimdi ilaç verdim flagly ayağımda hafifçe sallıyorum kusmasın diye.Kıyafetlerini de 60 da yıkadım yıpranıyor ama mecburi sanırım kapınca doğru tedaviyi alamadı yavrum tam ölüpte bitmemiş bakteriler.
Yikilmadim ayaktayim devam etmeye calisiyorum bana bi havlu sallayin bi motive edin piliiis
HemenGeçecek inşallah canım her şey düzelecek
An itibari ile dinlediğim şarkıyı da gönderiyorum
Gel koynumfa uyu negoooooooUyumak istiyorum yaaaa
Pambık seni yesin teommmmm
Negoo bu aralar hep uyumak istiyorsun hayırdırUyumak istiyorum yaaaa
ben aldım ilk filtre bitince daha da filtre almadım canımBrita sürahi kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Hangi modelini kullanıyorsunuz?
Sadece çay kahve için mi yoksa içme suyu olarak da kullanıyor musunuz?
Konu hakkında fikri olanların değerli açıklamalarını bekliyorummm
Neden canım memnun kalmadın mı?ben aldım ilk filtre bitince daha da filtre almadım canım
Kullanmadım canım. Filtre istiyorum ben büyüklerden ama eşim asla istemiyor,faydalı mineraller de gidiyor diye. Arkadaşımın eşi de bu işle ilgili bir yerde o da aynısını söylüyor taktırmıyor. Tadı evet çok güzel oluyor ama mineral kalmıyor.Brita sürahi kullanan arkadaşlar memnun musunuz? Hangi modelini kullanıyorsunuz?
Sadece çay kahve için mi yoksa içme suyu olarak da kullanıyor musunuz?
Konu hakkında fikri olanların değerli açıklamalarını bekliyorummm
Uykumu alamıyorum çünkü bu araNegoo bu aralar hep uyumak istiyorsun hayırdır
İspanklar yıkanmalı ispank önemli ispank mühim efooooMisafir geldi
İspankları yıkadım pakladım dolaba kaldırdım
Benimki doğuştan menopozlubu erkekler niye böyle ya. kombideyken işe gidiyordum hemen kombi başına koşuyordu
İspanak en önemelsi kısır döngümİspanklar yıkanmalı ispank önemli ispank mühim efoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?