- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
İnşallah inşallahKolayca yapılır inşallah
Aman diyimarkadaslari yatisa teşvik etmek istemiyorum negom
İnşallah çabucak yapılır canımEv sahibi bi yalitimci getirdi bakti sorunun nerde oldugunu söyledi. Ama onu yapacak kendi elemani yokmus
Ev sahibi insaatla ilgili bi yerde calisiyo usta ona tarif etti anladi o yaninda birilerini getirip kendi yapcakmis bakalim.
Yagmur yagmasin diye dua ediyorum biraz bencilce oldu ama
Arkadaşla akşam maratonu isteyeeeeeennn
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
@Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
M Musluk Suyu gel benim isim bitmedi kacta baslican?
Kızlar sizi çagırıp gittim ama neden gittim sorun biO motoru takmış bence
Iyi bittiyse sabaha tertemiz uyanirsinKızlar sizi çagırıp gittim ama neden gittim sorun bikv ve arkadaşları gelecekmiş yarına ev ev degil kulube falandı öyle bir motor taktım ki bacaklarımı hissetmiyorum
Ayy inşallah canım ya insan basina gelmeyince anlamiyo gercekten basini sokacak bi evinin olmasi bile ne kadar degerli aslindaİnşallah çabucak yapılır canım
Canım ben çiçek icin arastirmistim eve de yayiliyolardi cicekten. Bi kavanoz ya da bardagin icine azcik bal azcik sirke azcik su koyup karistiriyosun agzi acik sekilde birakiyosun. Onun içinde toplaniyolardi. Eger cok yoksa ise yarıyo. Tabi benim cicek kendinden gecmis artik kurtaramadim sanirim. Ama gercekten suyun icinde bayagi sinek vardi.Ben bugün rutini bitirip dolap icleri ve 1 2 cam silicektim olmadi kiz hastalandi. Sadece evi süpürup sildim toz aldim tüm camasirlari bitirdim. Mutfak halisinin lekeli yerlerini sildim.
Kizlar haliyi sildim islandi baya cami acmistim. Iceri minik sineklerden girdi bir iki tane gördüm. Ama su an farkettim cogalmis bunlar nasil gönderiyim bunlari fikri olan var mi?
Hemen yapiyiimCanım ben çiçek icin arastirmistim eve de yayiliyolardi cicekten. Bi kavanoz ya da bardagin icine azcik bal azcik sirke azcik su koyup karistiriyosun agzi acik sekilde birakiyosun. Onun içinde toplaniyolardi. Eger cok yoksa ise yarıyo. Tabi benim cicek kendinden gecmis artik kurtaramadim sanirim. Ama gercekten suyun icinde bayagi sinek vardi.
Bir şeyide bilmesemKızlar sizi çagırıp gittim ama neden gittim sorun bikv ve arkadaşları gelecekmiş yarına ev ev degil kulube falandı öyle bir motor taktım ki bacaklarımı hissetmiyorum
Misafirlik bitti dükkanı kapatıyoruz de giderlerBen bugün rutini bitirip dolap icleri ve 1 2 cam silicektim olmadi kiz hastalandi. Sadece evi süpürup sildim toz aldim tüm camasirlari bitirdim. Mutfak halisinin lekeli yerlerini sildim.
Kizlar haliyi sildim islandi baya cami acmistim. Iceri minik sineklerden girdi bir iki tane gördüm. Ama su an farkettim cogalmis bunlar nasil gönderiyim bunlari fikri olan var mi?
Gecmis olsun canımKızlar doktora gittik ve kızıma alerji teşhisi kondu.Biraz şoktayım galiba hüzünlüyüm bilemiyorum duygusalım bayağ.Nasıl olacak bilmiyorum Rabbim şifasını versin tüm hastalara. Süt ürünleri tüketmeyeceğim 10 gün sonra kontrolümüz var.
Geçmiş olsun canım, hiç bilgim yok maalesef. Rabbim şifa ve kolaylık versinKızlar doktora gittik ve kızıma alerji teşhisi kondu.Biraz şoktayım galiba hüzünlüyüm bilemiyorum duygusalım bayağ.Nasıl olacak bilmiyorum Rabbim şifasını versin tüm hastalara. Süt ürünleri tüketmeyeceğim 10 gün sonra kontrolümüz var.
Geçmiş olsun canım bildiğim kadarıyla bir süre sonra geçiyor alerji. Çabucak atlatırsınız inşallahKızlar doktora gittik ve kızıma alerji teşhisi kondu.Biraz şoktayım galiba hüzünlüyüm bilemiyorum duygusalım bayağ.Nasıl olacak bilmiyorum Rabbim şifasını versin tüm hastalara. Süt ürünleri tüketmeyeceğim 10 gün sonra kontrolümüz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?