Düzenli Evimiz & Hayatımız

O zmaan bana da gül ben de hazır kil maskesi almistim marketten tek kullanimlik. Onunla yuzumu yaktim taaa lisedeyken.
Sonra zor toparladim. Bi daha dogal seylere yaklasmiyorum cunku cildimin ne tepki vercgi hic belli olmuyo
Kaderdaşım gel sarılalım

O zmaan bana da gül ben de hazır kil maskesi almistim marketten tek kullanimlik. Onunla yuzumu yaktim taaa lisedeyken.
Sonra zor toparladim. Bi daha dogal seylere yaklasmiyorum cunku cildimin ne tepki vercgi hic belli olmuyo

Kız onu bende yaptım
Siyah nokta temizleyici bişey almıştım duşa giricem sürdüm duşta yıkıycam sözde lavaboyu yeni temizledim su etmim diye.
O arada aynayı falanda sildim serdim naptıysam bikaç dk belki 10 dk hatırlamıyorum. Girdim yıkandım çıktım ama bi ateş basıyor allah allah diyorum sıcakta yıkanmadım.
Aynaya bakmamla şok oldum sufatım pancar gibi ele zor geçti ki

Kedidili tatli nasil yapiyosun? Sanki yapacakmisim gibi soruyorum
Çok basit kedidilllerini sütle ıslat borcama diz. Üzerine bildiğin bir muhallebi tarifiyle muhallebi yap dök üzerine de çikolata sos oldu bitti

Cok tehlikeli ya
Gecmis olsun bacım. Herkesler ne kadar da yanmis burda ya. Sayfanin adini yaniklar temizlik yapiyor diye mi degistirsek

Negonun yerine ben ağzına bi vurayım yorulmasın gardaşım
Emek veriyor o kadar o yüzden dedim ya. Yoksa gelicem tabi ki
Ceviz kabukları odun ateşinde yakılıyor. Sonra suyla macun kıvamına getiriliyor sürüp biraz bekleyip yıkıyormuşsun ama benim bacaklar yandı kaç zaman yarası iyileşecek diye bekledim
Geçmiş olsun ya :/

Peelinglerde hafif kızarıklık normal soyuluyor gibi düşününce.

Cildi aşırı ince beyaz kılcal damarı görünen cinsten olanların kendi kendine hiç bir ürün kullanmaması gerekiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…