golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Kaderdaşım gel sarılalımO zmaan bana da gül ben de hazır kil maskesi almistim marketten tek kullanimlik. Onunla yuzumu yaktimtaaa lisedeyken.
Sonra zor toparladim. Bi daha dogal seylere yaklasmiyorum cunku cildimin ne tepki vercgi hic belli olmuyo
Kedidilli tatlı
Börek
Yoğurtlu patates
Havuç topları
O zmaan bana da gül ben de hazır kil maskesi almistim marketten tek kullanimlik. Onunla yuzumu yaktimtaaa lisedeyken.
Sonra zor toparladim. Bi daha dogal seylere yaklasmiyorum cunku cildimin ne tepki vercgi hic belli olmuyo
Dengesiz saatlerde uyuduğun için normaldir oBen neden uyuşmuş gibi hala yorgunum bonbonuuuuum
Bene yarinki nevalelerden verirsen sarilirimKaderdaşım gel sarılalım
Çok basit
Kedidili tatli nasil yapiyosun? Sanki yapacakmisim gibi soruyorum
Ayıpsın buyur gel yakınız ds zaten :)Bene yarinki nevalelerden verirsen sarilirim
Cok tehlikeli yaKız onu bende yaptım
Siyah nokta temizleyici bişey almıştım duşa giricem sürdüm duşta yıkıycam sözde lavaboyu yeni temizledim su etmim diye.
O arada aynayı falanda sildim serdim naptıysam bikaç dk belki 10 dk hatırlamıyorum. Girdim yıkandım çıktım ama bi ateş basıyor allah allah diyorum sıcakta yıkanmadım.
Aynaya bakmamla şok oldum sufatım pancar gibiele zor geçti ki
Sanirim gordum ama hic denemedim. Kahveli falan gormustum. Ayy karnim acıktıÇok basitkedidilllerini sütle ıslat borcama diz. Üzerine bildiğin bir muhallebi tarifiyle muhallebi yap dök üzerine de çikolata sos oldu bitti
Kahveli tiramisu diye yapıyorlar da onu sevmiyorum ben. Sağol canımSanirim gordum ama hic denemedim. Kahveli falan gormustum. Ayy karnim acıktı
Ellerine saglik canim afiyetle yiyn❤
Yanmazsak bi tuhaflık ararim artik
Emek veriyor o kadar o yüzden dedim ya. Yoksa gelicem tabi kiNegonun yerine ben ağzına bi vurayım yorulmasın gardaşım
Geçmiş olsun ya :/Ceviz kabukları odun ateşinde yakılıyor. Sonra suyla macun kıvamına getiriliyor sürüp biraz bekleyip yıkıyormuşsun ama benim bacaklar yandı kaç zaman yarası iyileşecek diye bekledim
Sağol canım geçti şükürEmek veriyor o kadar o yüzden dedim ya. Yoksa gelicem tabi ki
Geçmiş olsun ya :/
Yarım saat kaldı bende yıkarken iyiydi de şimdi bi sıcaklık oldu
Endeenii etmecedinYarım saat kaldı bende yıkarken iyiydi de şimdi bi sıcaklık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?