- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Denemek lazım ama çarpılırım diye korkarım benKahve sade pişirip soğutulup karbonatla karıştırılıp kavanoza koyuluyor duşta yedire yedire ovalanıyor tüyleri azaltıyormuş
Ya ben tüy azaltıyor diye ceviz kabuğu yaptım. Bacaklarım yanmıştıKahve sade pişirip soğutulup karbonatla karıştırılıp kavanoza koyuluyor duşta yedire yedire ovalanıyor tüyleri azaltıyormuş
O nasıl oluyorYa ben tüy azaltıyor diye ceviz kabuğu yaptım. Bacaklarım yanmıştı
Nasıl yaptın ki?Ya ben tüy azaltıyor diye ceviz kabuğu yaptım. Bacaklarım yanmıştı
Ceviz kabukları odun ateşinde yakılıyor. Sonra suyla macun kıvamına getiriliyor sürüp biraz bekleyip yıkıyormuşsun ama benim bacaklar yandı kaç zaman yarası iyileşecek diye bekledimO nasıl oluyor
Sasirdim isareti koycam donmasa amaKahve sade pişirip soğutulup karbonatla karıştırılıp kavanoza koyuluyor duşta yedire yedire ovalanıyor tüyleri azaltıyormuş
Alerji yaptı galiba banaNasıl yaptın ki?
Allahım inş güldüğüm anlaşılmaz
Kıl tüy seni çekiyorSasirdim isareti koycam donmasa amaşükür koyabildim.
Allah Allah ilk defa duyuyorum ya. Dusta peeling olarak kullanildigini biliyodum da.
Bir de karinca yağı azaltıyor diyolar ama bilmiyorum.
Ben bacaklara lazer yaptırdım gercekten cok azaldi ki ben yarim paket aldığım halde. 3 ayda bir falan tek tük cikiyo
Bu cok gerekli bilgiyi neden verdim buraya neden geldik nerden geldik anlamadim ama neyse
Ele sızmışım 2 saattir koltuğaBonus in dı hauuusssee gimi dıı muuziiikkk
Salı-cuma bakım gecesine hoşgeldiniz
Nabıyoruz bu akşam bol telveli bir türk kahvesi yapıyoruz İçtikten sonra telvesini dökmüyoruz.
1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyip yüzümüze kahve maskesi yapıyoruz
Zeytinyağ eklemek istemeyenler benim öğrendiğim kahve maskelerinde çok az yoğurt ve bikaç damla limon da eklenebiliyor.
9 buçukta gelirim
Nego
@kk birinci noteri
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
JES
@Efser
Saricivcivcikcik
golgefeslegeni
@malipina
@Teyocan
@UcanSupurge
@Onyilsonra_
@Limonsuzzcay
@sudem34
@Buralardutluuugdu
@N u r
@klbk33
@Selizay
Unuttuklarımı siz etiketleyin benden bu kadar çıktı.
Doğrudur canım çok kuvvetli bişeyAlerji yaptı galiba bana
Ohhh yarasınEle sızmışım 2 saattir koltuğa
Kahvem köpüklü olsaydı fotosunu atacaktım ama olmadıDoğrudur canım çok kuvvetli bişey
O zmaan bana da gül ben de hazır kil maskesi almistim marketten tek kullanimlik. Onunla yuzumu yaktimNasıl yaptın ki?
Allahım inş güldüğüm anlaşılmaz
Ben neden uyuşmuş gibi hala yorgunum bonbonuuuuumOhhh yarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?