Bilmem mi teyocumgünaydın başganım and topiksular. Başkanım evde olsam bilirsin beni. Ama eve gittiğimde haşat gidiyorum
Bir miktar kıskanmış olabilirimAmin amin hafta sonları en sıkıntılı günlerimiz ben bebe bakılsın iş yapmak istiyorum malum şahıs yan gelip yatmak
Ütü biriktirmirem ağam
Siz don dedikçe aklıma gelenGeçen bi sweat bi gömlek ütüledim onlar da eşimin malum ben dışarı çıkmıyorum evde de lastikli don giyiyorum valla onları ütüleyemem
Daha gördüğüm neler var nelerSepetteki çamaşırları mı gördün karı
Ergenus aşık olmuşSabah sabah dinlediğim şarkı
Bu oğlan bunları dinleyecek ne yaşadı
Benimde boyun iyi değil ,ütü tepesi göz kırpıyor. Oturdum kahve içiyorum manzaraya karşıSelam kızlarrr
Nego cum ütü ödevini almak istiyorum ama kolum pek iyi değil :) Akşama daha iyi hissedersem yapacağım:)
Negom vallahi keyfim yerinde inan belki yazıda hissettirmiyorum ama şükrediyorum her daim hemde. Stresi böyle anlık oluyor biliyor musun düşünüyorum ya o zamanlarda işte. Onu da bebek için ne olacak ne bitecek diye. Allah bizi asla zor durumda bırakmaz hakkımızda en hayırlı neyse onu nasip edecek ben biliyorumYavrum sen sırtını Allaha daya duanı et ,tevekkül et. Eşinle idare edersiniz,bu kadar stres yapıp negatif enerji toplama. İyi düşün iyi olsun bunu laf olsun diye söylemiyorum. Pozitif düşün. Allah bana yeter, O ne güzel vekildir de
O kadar endişe de olur zaten normalNegom vallahi keyfim yerinde inan belki yazıda hissettirmiyorum ama şükrediyorum her daim hemde. Stresi böyle anlık oluyor biliyor musun düşünüyorum ya o zamanlarda işte. Onu da bebek için ne olacak ne bitecek diye. Allah bizi asla zor durumda bırakmaz hakkımızda en hayırlı neyse onu nasip edecek ben biliyorum
Yeni eve girecektim ki vazgeçtimArkadaşımız maratona davet ediyor
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
@Ysf42
@Mikan
Selizay
@A R Y A
Benim tüm günüm olmuş maraton. Hey yavrum heyArkadaşımız maratona davet ediyor
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
@Ysf42
@Mikan
Selizay
@A R Y A
DışardayımArkadaşımız maratona davet ediyor
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
@Ysf42
@Mikan
Selizay
@A R Y A
Ben kahve içtim bir de tavla oynadım ohh sefam olsunBenimde boyun iyi değil ,ütü tepesi göz kırpıyor. Oturdum kahve içiyorum manzaraya karşı
Gel canım okuyan herkese açık kapıYa bende katılmak istiyorum.☺Hem beni de okumaya teşvik etmiş olur.
Eh işte bu bendekilerin sıfır modeliSiz don dedikçe aklıma gelen
Anlatım bozukluğu olmuş hocam. Yeni eve deyince, ev yeni sandımYeni eve girecektim ki vazgeçtimyürüyüşe çıktım tekrar
Bende oturdum bir saat, bir saatin beyliği de beylik der ve kalkarım bir zahmet artıkBen kahve içtim bir de tavla oynadım ohh sefam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?