Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ocak ayı
1.Sefiller-Viktor HUGO( 424 sayfa fakat 1 Ocak'ta 45.sayfadan okumaya devam ettiğim için 424-45=379 sayfa okudum )
Kuzucum önemli olan ne zaman başlamış olduğun değil ne zaman bitirmiş olduğun yarım kalan kitaplarımızı sonraki aya yazıyoruz bu kadar detaya girmene gerek yok mesela senden önce ben bildirim yapmışım geçen ay başlamıştım o kitaba bu ay bitti bu aya bildirim yaptım mesajını düzenle 424 de geç çünkü hepimiz öyle yapıyoruz

Kuralları öğreneceğim iyice

Günaydın mutlu pazarlar canlar
Camasir katlamayi aldım
Bugün dinlenme verdim kendime
Bidahaki hafta yatili misafirim olcak hafta arasi dip köşe temzlicem

1 posta çamaşır katlandı. 1 posta çamaşır daha asıldı. Ev havalandırıldı. Yerler süpürüldü,silindi. Banyo temizlendi. Bulaşıklar makineye atıldı. Koltuk örtüleri silkelendi. Vileda domestosa toz toz deterjana bastırıldı. Beyazlar makineye atıldı ama çalıştırılmadı. Şimdilik uzanıyorum dinlenmem lazım wc lavabo kaldı.

Yavrum sen sırtını Allaha daya duanı et ,tevekkül et. Eşinle idare edersiniz,bu kadar stres yapıp negatif enerji toplama. İyi düşün iyi olsun bunu laf olsun diye söylemiyorum. Pozitif düşün. Allah bana yeter, O ne güzel vekildir de

Herkes farklı oluyor, ben üçüncü ayda olurum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…