- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Çıkar jiletleriSabah sabah dinlediğim şarkı
Bu oğlan bunları dinleyecek ne yaşadı
Ben de dinliyorum yani arabesk seviyorum ruhen etkilenmiyorum sözleri hoşuma gidiyor sadece ya da şarkıcının sesinde hissettiğim tınıyı seviyorumSabah sabah dinlediğim şarkı
Bu oğlan bunları dinleyecek ne yaşadı
Bende dinlerim de sabah sabah daha ayılmadan karamsarlık sevmiyorum sanırımBen de dinliyorum yani arabesk seviyorum ruhen etkilenmiyorum sözleri hoşuma gidiyor sadece ya da şarkıcının sesinde hissettiğim tınıyı seviyorum
Ben dilimde arabeskle uyanıyorum bazen ve hemen açıp dinliyorumBende dinlerim de sabah sabah daha ayılmadan karamsarlık sevmiyorum sanırım
İnanamıyorum ne ütüm var ne katlanacak çamaşırım9 ocak ödevi
Pazar ne yapılır ütüü
Çamaşır katlayıp yerleştirmek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
K Kitapkontesi
Mikan
Selizay
A R Y A
Kuzucum önemli olan ne zaman başlamış olduğun değil ne zaman bitirmiş olduğun yarım kalan kitaplarımızı sonraki aya yazıyoruz bu kadar detaya girmene gerek yok mesela senden önce ben bildirim yapmışım geçen ay başlamıştım o kitaba bu ay bitti bu aya bildirim yaptım mesajını düzenle 424 de geç çünkü hepimiz öyle yapıyoruzOcak ayı
1.Sefiller-Viktor HUGO( 424 sayfa fakat 1 Ocak'ta 45.sayfadan okumaya devam ettiğim için 424-45=379 sayfa okudum )
Kuralları öğreneceğim iyiceKuzucum önemli olan ne zaman başlamış olduğun değil ne zaman bitirmiş olduğun yarım kalan kitaplarımızı sonraki aya yazıyoruz bu kadar detaya girmene gerek yok mesela senden önce ben bildirim yapmışım geçen ay başlamıştım o kitaba bu ay bitti bu aya bildirim yaptım mesajını düzenle 424 de geç çünkü hepimiz öyle yapıyoruz
Buraya mı alıntılamışımKuralları öğreneceğim iyice
İçim kıyım kıyım kıyıldıBen dilimde arabeskle uyanıyorum bazen ve hemen açıp dinliyorumbebelerim ondan kolik belki de
9 ocak ödevi
Pazar ne yapılır ütüü
Çamaşır katlayıp yerleştirmek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
K Kitapkontesi
Mikan
Selizay
A R Y A
Hs haBuraya mı alıntılamışımferfecire alıntılayacaktım neyse kardeş topik yarımız orda zaten
Ya bende katılmak istiyorum.☺Hem beni de okumaya teşvik etmiş olur.Buraya mı alıntılamışımferfecire alıntılayacaktım neyse kardeş topik yarımız orda zaten
Etiket yapayım1 saatlik maraton yapmak isteyen var mı
Arkadaşımız maratona davet ediyor1 saatlik maraton yapmak isteyen var mı
Yavrum sen sırtını Allaha daya duanı et ,tevekkül et. Eşinle idare edersiniz,bu kadar stres yapıp negatif enerji toplama. İyi düşün iyi olsun bunu laf olsun diye söylemiyorum. Pozitif düşün. Allah bana yeter, O ne güzel vekildir deKızlar napıyorsunuz ben adet sancısı gibi sancı çekiyorum bence bu devam eden kanama sezeryan ile alakalı değil, adet oldum 2. Defa 15 gün içinde.
Safra tahlil sonuçlarım da çıkmış herşey tavan. Muhtemelen ameliyat diyecek doktor.
İlaçla olacak gibi değil bence. Offf bilmiyorum ne yapacağım bebeğim ne olacak nasıl olacak
Herkes farklı oluyor, ben üçüncü ayda olurum mesela.Benim de senin gibi oldu JES.Önce 40 gün boyunca kanama vardı son günlerde artık lekelenme olmuştu ki ben bitti sanarken bel ağrısı karın ağrısı ile başlayan kanamam oldu.Adet olduğumu düşündüm dünden kesildide hamd olsun namazıma başladım.☺Genelde emzirenler geç adet olurmuş biz nasıl bu kadar erken olduk anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?