Titirirdimİş bitmeden yemeyin diye boşa mı diyorum
Ayak üstü bir meyve atsaydın ağzına bir yoğurtTitirirdim
Ayak üstü bir meyve atsaydın ağzına bir yoğurt
Sor bir ben süpürmüş müyümNe var yaa yarım saatte süpürürüm geri kalan yerleri
Sene noldu ayda 1 öğleden sonraya kalırdın bugün o gün müSor bir ben süpürmüş müyüm
Yok artık sohbet ders falan işi sallamıyorum, topluyorum yeterSene noldu ayda 1 öğleden sonraya kalırdın bugün o gün mü
Arkamdan konuşulanları duydum bire bir şahitt olduğum halde inkar edildi .Sonra düşüdüm kendin birinin arkasından konuşsan hemen evet konuştum dermisin diye .Arkadan konuşulmasını da tercih etmem hiç hoş şeyler konuşulmuyor zira. Sınır çizerken hadsiz olmamak lazım bundan bahsediyorum ben.
Heralde benim kadar net sınır çizen olmamıştır aynı binada habersiz ne eltim gelebilir ne kv. İstemezsem gitmem de kv nin misafiri geldi diye.
Her şeyi ben bilirim oğlunuz artık benim kocaaam kocam da kocam diye eşinin anne babasını yok sayanları diyorum.
Eşin dengeyi bulmasına da sorun görmüyorum asıl kv gelin yüz göz olmamlı hiç. Eş halletmeli annesini de karısını da.
Aynen öyle canımBak bunu da bizzat gördümkaynana değil anne görümce değil abla diye nispet yapan sonra gelip sen haklıymışsın üüüü diye ağlamıştı. İlahi adalet çok güzel tecelli ediyor
Geç değil bir yaz tatilinde bir araya gelmeye bakarYarabbelalemiiiin duy sesimi
Kız eltim gelin ağzına değilNe gelinler var
Tabiki canımTeyocum sana sorularım olacak ama özelden. Bir ara sorayım inşallah
Arapça öğrenmek ile ilgiliTabiki canım
Arapça öğrenmek ile ilgili
Geçmiş olsun canımGeldim negommmm geldim
Yavrumun ateşi çıktı geceden onu takip ediyordum sürekli, şükür artmadı da hala takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?