Düzenli Evimiz & Hayatımız

Arkamdan konuşulanları duydum bire bir şahitt olduğum halde inkar edildi .Sonra düşüdüm kendin birinin arkasından konuşsan hemen evet konuştum dermisin diye .
Tamam utansamda bir açıklama yapardım herhalde. Onlar kıvırmayı tercih etti.
Buna ne ben ne de eşim egel olabilidik ve aile danışmanımda hiç engel olmaya çalışma olamazsın zaten dedi.
ben cephemi altıktan sonra bu iş kendi ailem dahil eşimin ailesi benden uzaklaştırdırlar annem balkonda oturduğu yerde sırf rahatısız olsun diye camından aşağı su verildi balkondan aşagı su atıldı Kadın içitiği o bir bardak çayı neresine içti bilmiyorum buna benzer bir milyon hikaye var . Halen Annem hastalansam dahi nerdeyse testürla girip çıkıyor, yeni evimede 2 kez geldi.Anneminde bazı ihmakarlıkları oldu olmadı değil ama ben onların arsında bir tampon olmaktan yoruldum madem hoşlanmıyorsanız görüşmeyin dedim bu sebbeten bardırı çıplak ana uryan dımtızlak ortada kaldım sayılır .
Kayınvaldem politik olduğunu çok iyi bildiğim için bu kadar iş olurken asla yüz göz olmadık asla asla en ufak bir ağız dalaşına girmedim kendimi o seviyeye hiç mi hiç düşürmedim helede alıp karşına konuşulacak bir insan değil niye su döktüm desem aaaa görmedim çiçek suluyordum o yüzden elimden kayı vermiş olur du.Hoş öylede olmuş olabilir diye bilirsiniz yeni silinen cam bunu görüp bir iki damlada gelmiş olsun onuda anlarım ama su oluk oluk akmaz annem ve evde yardımcım şok geçirdi aaa cam battı dediği halde aşağı su atmaya başladı
Hiçbir şey demedik iceri girdik
Ertesi gün eşime derhal bu balkon kapatalıcak dedim . Korneşmi takarsın camı takarsın onu bilmem ama bir gün içinde olacak her ne oluyorsa olsun ,sağolsun hemen korneş takıtırtıp gidip perde aldım bir gün içinde taktım en sert cevabım buydu.
Benim netlikten kastım çat çat söylemek değil karşınızdaki çözüp onun politikasından ilerlemek kanısındayım onun telinden oynarken kendi netliğinizi ortaya koyun bunu iceçek konusunda olduğu gibi sen istediğini söylemezsen karşıdaki sana istediğini icirir helede baskınsa
Erkek beyni kadın gibi olsa zaten arada tampon görevi olurdu onlar bu sıkıntıya girmek istemez çocuk gibide kaçar en basit kelimesi ne haliniz varsa görün der . sen oyunu kurarsan o da oyunu senin cephende oynar.
Küçük bir tavsiyem sen kralice gibi davranırsan eşinde seni ve ailesini koruyan kral olur
Sınırlarınız saygınlıkla cizinki sağlam olsun vakarlı emin temelleri olsun

Kız eltim gelin ağzına değil
Eltim eşimin teyzesiyle son beş senedir içli dışlı oldu yanı öyle böyle olmak değil kag dese teyze geliyor kuk dese teyze geliyor bunu kv yapmıyor eltim sürekli çağırıyor sen görsen dersinki aaa ne gelin bak eşinin teyzesine bir izzeti ikram ağzınada üzüm bile salDırır bile dersin ama arkadan bizim yanımız yüzünü asmalar çoçuklar üfleyip puflemeler arkadan salmalar acayip acayip tripler sanki dersin bu kadın cerben geliyor eltim ihaleyide kaynım üzetine attı kayımvaldemin yanında bu ne böyle her akşam bizdeler diyip çıkışmış halbuki tabiri cayizse alıştıran gelmesindeki samiyeti kuran eltim şimdi istemiyorum diyor Kayınvaldemde oğlunun istemediğini zannediyor o da ayrı bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…