Kız şu fırcayı bir göstersene
Bende bir tane minik vardı onla olmadı çıkarsam alayımKız plastik fırça uzun gılları var önceki kısaydı
Yok bende bir şey yapamıyorumE noldu doydum mayıştım
Sen niye yapamadın kızlar geldi okuldan bi makarna yapıyorum onlara sonra devam ederim inş.Yok bende bir şey yapamıyorum
Ne gelinler varağzınada üzüm sallandırayım cinsten
Arkadan konuşulmasını da tercih etmem hiç hoş şeyler konuşulmuyor zira. Sınır çizerken hadsiz olmamak lazım bundan bahsediyorum ben.Onu göze alacaksın ondan kaçmazsınki tabi diyecekler benim on senemi aldı şimdi izinle geliyorlar yanıma şimdi sınırım ne olduğunu biliyolar eltimede sınırsızlıkları devam ediyor
Oda yüzlerine gülüyor arkadanda eşini kullanıyor söylesin diye bu daha hatsizlik bence
Eşimin teyzesi yanlız insanlar eltim bunlarla fazla içli dışlı oldu nerdeyse ağzınada üzüm sallandırayım cinsten kayınvaldemde aman kardeşimde ilgileniliyor diye pek mutlu teyzede yalnız ne yapsın samimiyetine çok güvendi bu sene geldi gitti eltim eşini kullanarak teyzegilin gelmemesini kaynvaldeme hissetirdi kv de oğluna darıldı hatta eşim bile ne gereği var o zaman sınırlarınızı koruyun dedi önce gel diyip yanaşıp sonra hoşt denirmi ?kadın yalnız çoçuk yok senin samiyetinin zayifetinden tabi yaralanacak temiz kalbinle yapacaksan yap yapmıyacaksanda hürmet bile göstersen onlar çok mutlu olacak insanlar banada hürmetimden ötürü iyi davranırlar
Ben bu Duruma düşmektense arkamdan söylemelerine çok razıyım
Bende bu da var kısa daKız plastik fırça uzun gılları var önceki kısaydı
Kısayı zor tutuyodum koptu zaten içindekiler iyi oldu bunu aldığımBende bu da var kısa da
Oğlan girip çıkıyor mutfaktan çıkamadım bir türlüSen niye yapamadın kızlar geldi okuldan bi makarna yapıyorum onlara sonra devam ederim inş.
Aynı gün silemiycem her odayı.
Yarına da kızların odasını çekip silerim o çok zorluyo zaten
Darısı başıma darısı başımaaaEv süpürüldü dip köşe silindi
Banyo tuvalet yıkandı
Toz alındı
Mutfak toplandı
Kızlar yıkandı
SevgilerSelam kızlar
Yan gelip yatıyorumdur saygılar
İş bitmeden yemeyin diye boşa mı diyorumE noldu doydum mayıştım
Teyocum sana sorularım olacak ama özelden. Bir ara sorayım inşallahNedisizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?