- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Yalnız değilsin anlattıklarından bir adette ben de var.Mesafe en iyisi 1 yıldır kafam daha rahat.İnsanlar bunu istiyor ne yapalım.Çokta önemli şahıslar değiller aslında sen saf dışı bırakmaya çalış onları.Canını sıkma arkadaşım.Bugünün ahireti de var ve emin ol ki İlahi adalet var o elbet tecelli edecektir.Allah ıslah etsin böylelerini biriyle uğraşmak neden bu kadar hoşlarına gider anlam veremiyorum.Kv min görümcemin densizliği kuzumlaf sokup duruyolar. Kendi akıllarınca beni saf dışı bırakmaya çalışıyolar . onlar hepsi bir toplanıyo kv bizi ayrı çağırıyo tek. Bişey desem tersliyo falan. Eltim kıymetlisi şimdi. O şöyle iyi sen şöylesin ağzı dili büzüşesice
Sana da çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.Detaylı bi konuşma yapmadık dr.la takipli olacağız galiba cuma günü kontrolümüz var. Ek gıda sürecini de düşünemiyorum herşeyi korkuyla vereceğiz galiba. Inş.tez vakitte bitmesini diliyorum bende.Vücudun bu alerjiyi unutması gerekiyormuş bu yüzden katı diyet yaptırılıyor.Dr.ısrarla bana nescafede de var diyor. Zaten sevmem içmiyorum dedim hocam.Nescafe çikolata falan umrumda değil.Bazen bayağ uzun süre pasta kek ayran içmemek gibi şeyler düşününce zor geliyor.Kemikler nasıl dayanır kalsiyum olmadan kafamda soru işaretleri çok.
Yüreğim ancak ahireti düşününce soğuyor zaten canım . Rabbim çok büyükYalnız değilsin anlattıklarından bir adette ben de var.Mesafe en iyisi 1 yıldır kafam daha rahat.İnsanlar bunu istiyor ne yapalım.Çokta önemli şahıslar değiller aslında sen saf dışı bırakmaya çalış onları.Canını sıkma arkadaşım.Bugünün ahireti de var ve emin ol ki İlahi adalet var o elbet tecelli edecektir.Allah ıslah etsin böylelerini biriyle uğraşmak neden bu kadar hoşlarına gider anlam veremiyorum.
Aman salla uzakta diye tatlı cicim ayları biter yakındaValla bilmiyomama ona ana hayran ana gurban kzım nasılsın bana gelince nanay
Bakalım Rabbim dermansız dert vermesin. Belki bizim daha hafiftir. Ben öyle umuyorum bilmiyorum inş.Rabbim den umudumu kesmiyorum.İlk günlere göre daha pozitifim .Süt alerjisi tamamen farklı gibi ve daha zor.
Bilgili olursan başetmesi daha kolay.
Şöyle mesela süt alerjisi yüksekse diyelim ki sen tost yiyosun ve elinden tostu bırakıp çocuğun yanağına dokundun anında orası kızarıp kabarabiliyo.
Arkadaşım süt ürünlerini kesti çocuk düzelemediği için çocuğu sütten kesti.
Boşuna kestiğini sonradan öğrendi. Meğer patatese de çok yüksekmiş alerjisi kız fazla bişey yiyemeyince pirinç patates yiyodu.
Onda yumurta da vardı. Kademeli açtılar yumurtayı önce sarısı sonra beyazı şimdi biçok şeyi yiyor
Süt hala yüksek onun çaresini arıyolar işte
O dediğin o kişinin yüzüne karşı tamam tamam ama arkasından demediklerini bırakmıyorlar, gözümle gördüm. Edepsiz saygısız bilmem neler neler. O ne istediğini söyleyende zafer kazandığını sanıyorÖğrendiğim tek bir şey var sen istediklerini net söylersen sana daha çok saygı duyuyorlar
Gecen bir kişisel gelişim video da dinlemiştim
Sana ne içersin denildiğinde sen bilirsin fark etmez dersen karşı taraf buna onun karar vermesini sen önermiş olursun senin ne icieceğine o karar versin benim canım istediği çokta önemli değil der gibi
Hayatta böyle sen net istediğini aman ayıp yok kötü olurum düşüncesiyle söylemezsen senin hayatın hakkında kararları başkaları yapar.
Bi kovaya su yap canım içerisine bimin parlatıcısını dök ve halını sil.Senin halı yıkamak neyine küçücük yerde süzüldüğü uç sararmışşimdi oraya napim ben sabunla ıslak silim makineyle çekim diyorum
Bi kovaya su yap canım içerisine bimin parlatıcısını dök ve halını sil.Mucize gibi hiçbir şey kalmıyor benim keşfim.
Bak bunu da bizzat gördümAman salla uzakta diye tatlı cicim ayları biter yakında
Oğlana yemek hazırladım mutfak dağıldıBenim bitmez gibi oğlanda yatıyor
Kız şu fırcayı bir gösterseneYeni halı fırçası aldım şu an deniyorum oyy o ne dirilik beni geri depiyor
Nego bu ikinci fırçam senle
Yarabbelalemiiiin duy sesimiAman salla uzakta diye tatlı cicim ayları biter yakında
Onu göze alacaksın ondan kaçmazsınki tabi diyecekler benim on senemi aldı şimdi izinle geliyorlar yanıma şimdi sınırım ne olduğunu biliyolar eltimede sınırsızlıkları devam ediyorO dediğin o kişinin yüzüne karşı tamam tamam ama arkasından demediklerini bırakmıyorlar, gözümle gördüm. Edepsiz saygısız bilmem neler neler. O ne istediğini söyleyende zafer kazandığını sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?