Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yalnız değilsin anlattıklarından bir adette ben de var.Mesafe en iyisi 1 yıldır kafam daha rahat.İnsanlar bunu istiyor ne yapalım.Çokta önemli şahıslar değiller aslında sen saf dışı bırakmaya çalış onları.Canını sıkma arkadaşım.Bugünün ahireti de var ve emin ol ki İlahi adalet var o elbet tecelli edecektir.Allah ıslah etsin böylelerini biriyle uğraşmak neden bu kadar hoşlarına gider anlam veremiyorum.

Süt alerjisi tamamen farklı gibi ve daha zor.
Bilgili olursan başetmesi daha kolay.

Şöyle mesela süt alerjisi yüksekse diyelim ki sen tost yiyosun ve elinden tostu bırakıp çocuğun yanağına dokundun anında orası kızarıp kabarabiliyo.

Arkadaşım süt ürünlerini kesti çocuk düzelemediği için çocuğu sütten kesti.
Boşuna kestiğini sonradan öğrendi. Meğer patatese de çok yüksekmiş alerjisi kız fazla bişey yiyemeyince pirinç patates yiyodu.
Onda yumurta da vardı. Kademeli açtılar yumurtayı önce sarısı sonra beyazı şimdi biçok şeyi yiyor

Süt hala yüksek onun çaresini arıyolar işte

Yüreğim ancak ahireti düşününce soğuyor zaten canım . Rabbim çok büyük

Bakalım Rabbim dermansız dert vermesin. Belki bizim daha hafiftir. Ben öyle umuyorum bilmiyorum inş.Rabbim den umudumu kesmiyorum.İlk günlere göre daha pozitifim .

O dediğin o kişinin yüzüne karşı tamam tamam ama arkasından demediklerini bırakmıyorlar, gözümle gördüm. Edepsiz saygısız bilmem neler neler. O ne istediğini söyleyende zafer kazandığını sanıyor

Senin halı yıkamak neyine küçücük yerde süzüldüğü uç sararmış şimdi oraya napim ben sabunla ıslak silim makineyle çekim diyorum
Bi kovaya su yap canım içerisine bimin parlatıcısını dök ve halını sil. Mucize gibi hiçbir şey kalmıyor benim keşfim.

Aman salla uzakta diye tatlı cicim ayları biter yakında
Bak bunu da bizzat gördüm kaynana değil anne görümce değil abla diye nispet yapan sonra gelip sen haklıymışsın üüüü diye ağlamıştı. İlahi adalet çok güzel tecelli ediyor

Ev süpürüldü dip köşe silindi
Banyo tuvalet yıkandı
Toz alındı
Mutfak toplandı
Kızlar yıkandı

Onu göze alacaksın ondan kaçmazsınki tabi diyecekler benim on senemi aldı şimdi izinle geliyorlar yanıma şimdi sınırım ne olduğunu biliyolar eltimede sınırsızlıkları devam ediyor
Oda yüzlerine gülüyor arkadanda eşini kullanıyor söylesin diye bu daha hatsizlik bence
Eşimin teyzesi yanlız insanlar eltim bunlarla fazla içli dışlı oldu nerdeyse ağzınada üzüm sallandırayım cinsten kayınvaldemde aman kardeşimde ilgileniliyor diye pek mutlu teyzede yalnız ne yapsın samimiyetine çok güvendi bu sene geldi gitti eltim eşini kullanarak teyzegilin gelmemesini kaynvaldeme hissetirdi kv de oğluna darıldı hatta eşim bile ne gereği var o zaman sınırlarınızı koruyun dedi önce gel diyip yanaşıp sonra hoşt denirmi ?kadın yalnız çoçuk yok senin samiyetinin zayifetinden tabi yaralanacak temiz kalbinle yapacaksan yap yapmıyacaksanda hürmet bile göstersen onlar çok mutlu olacak insanlar banada hürmetimden ötürü iyi davranırlar
Ben bu Duruma düşmektense arkamdan söylemelerine çok razıyım

Son düzenleme:
Biz eşimle dün konuştuk
Annemi uyanık yoksa benmi dedim
İkinizde dedi
Annem hislerini koltuk atında saklar politiktir

Sen aşıkarsın neysen o sun iki taraflı değilsin
Ne istediğini bilir söylersin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…