Düzenli Evimiz & Hayatımız

hemen bırak ya, demek ki ağır geldi

Amh baktırdın mı canım? Sanırım amh düşük olanlara direk tüp bebeğe başlıyorlar

düşük de olsa başlamıyorlar direkt canım. Sperm çok düşük olunca başlıyorlar, ben de 2 aşılamayı yaptırdım.amh de 0,79
Sanki gebelik grubunda Esra diye bir arkadaş aşılamasız başlıyordu, belki eşinde problem vardır çünkü onunda amh senin gibiydi sanırım.

Bu arada teyoşum imkanınız var mı bilmiyorum ama bizim burada özelde çok iyi bir tüp bebek uzmanı var. Sürekli gebelik haberleri paylaşıyor

Ben özelde de denedim bir kez canım. Elazığ'da özelde tüp bebek yok canım, iş dışına yazdan önce gidemem maalesef

Doktor vefat etti canım. Özel klinikte tüp bebek imkansız. Onun için lab zorunlu. Medikalin labı vardı. En son doktor getirtemediler
Var var hem de öyle iyi bir doktor var ki, senin bahsettiğin Orhan Özdiller covidden vefat etti şimdi farklı bir doktor var, sana özelden atıyorum

*Yine sökük pantolon dikeceğim
*Çocukların giysisine lastik geçireceğim
*erzakları kavanozlamam lazım
*çocukların kağıtlarını ayıklamam lazım
*yemek yapmam lazım

Uzerimden buyuk bir yuk kalkti ama yoruldum
Evi supurup sildim
Wc leri yikadim
Toz aldim
3 makina camasir yikayip astim.yarina katlarim anca
Katlanacak çamaşırlarım var onlari halledicem birazdan.
Bugun baska bsy yapamam muhtemelen artik dinlenim

Saatler ve resim çerçevelerini sildim.
Tv ünitesini sildim.
Kanepe ortulerini balkonumun içine silkeleyip tekrardan tuttum.
Bulaşık makinesi alti kenarı üstü hep sildim.
Mikrodalga firinimi çekip altını temizlemisken kendisini de temizledim.
Evi süpürdüm sildim.
Mutfakta bulaşık birakmadim. Lavabosunu beyazlattim. Masamı sildim. Ve çok yoruldum

Aksama doğru ekşili köfte yapacağım tavuklu. Onun da ismi konduguna göre az kestirsem mi ama uyanana hadi akşam ezanı okunursa ikindi okunacak az kaldı en iyisi sadece yatıp dinleneyim
No uyku noooo uykuuu nooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…