- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.096
- 598
hemen bırak ya, demek ki ağır geldiHayır canım. Aslında bir detoks programına katılmıştım 5 günlük, 4 gün listeye tam uydum sanırım bağışıklığım düştü ya. Bugün 5.günümdü aşırı bir halsizlik ve çarpıntıyla uyandım. Sonrasında mide bulantısı ve kusma tam da bu emojideki renk gibi
Evet bıraktım bugün artık. Birdaha da tövbeeehemen bırak ya, demek ki ağır geldi
Sağol canımArya canım geçmiş olsun
Amh baktırdın mı canım? Sanırım amh düşük olanlara direk tüp bebeğe başlıyorlarBen bugün yine yemek yapicam birZdan
Moralim bozuldu biraz ya doktordan geldik şimdi
Direk tüp bebk aslında bizde olan ama devlet şartıyla iki aşılama sonrasi tüp Bebek raporu cikiyormusdoktor tutmaz ama prosidur gereği yapcaz dedi bı dahaki aybaslicz
düşük de olsa başlamıyorlar direkt canım. Sperm çok düşük olunca başlıyorlar, ben de 2 aşılamayı yaptırdım.amh de 0,79Amh baktırdın mı canım? Sanırım amh düşük olanlara direk tüp bebeğe başlıyorlar
Ben gidip ıspanak yıkayayım en iyisiKısır döngü yok yok çıkar aklından gözünü seveyim. Döngüye sokan sensin
Erkek faktörlu aslinda herşey bakıldı zatennAmh baktırdın mı canım? Sanırım amh düşük olanlara direk tüp bebeğe başlıyorlar
Sanki gebelik grubunda Esra diye bir arkadaş aşılamasız başlıyordu, belki eşinde problem vardır çünkü onunda amh senin gibiydi sanırım.düşük de olsa başlamıyorlar direkt canım. Sperm çok düşük olunca başlıyorlar, ben de 2 aşılamayı yaptırdım.amh de 0,79
Anladım canım, sıkma canını. Rabbim büyük, hiç belli olmaz. Bakarsın bir anda gelir bebişErkek faktörlu aslinda herşey bakıldı zatenn
Ağır oligospermi eşim ama aşılama devlet için şartmjs
Ben özelde de denedim bir kez canım. Elazığ'da özelde tüp bebek yok canım, iş dışına yazdan önce gidemem maalesefSanki gebelik grubunda Esra diye bir arkadaş aşılamasız başlıyordu, belki eşinde problem vardır çünkü onunda amh senin gibiydi sanırım.
Bu arada teyoşum imkanınız var mı bilmiyorum ama bizim burada özelde çok iyi bir tüp bebek uzmanı var. Sürekli gebelik haberleri paylaşıyor
Çok cüzi bir ücret oluyorAnladım canım, sıkma canını. Rabbim büyük, hiç belli olmaz. Bakarsın bir anda gelir bebiş
Bir de devlette aşılama ücretli mi?
Kız nasıl yok, Medicalpark'ta var ya hem de bayağı iyi bir doktor yine özel kliniği olan başka bir doktor daha var.Ben özelde de denedim bir kez canım. Elazığ'da özelde tüp bebek yok canım, iş dışına yazdan önce gidemem maalesef
Doktor vefat etti canım. Özel klinikte tüp bebek imkansız. Onun için lab zorunlu. Medikalin labı vardı. En son doktor getirtemedilerKız nasıl yok, Medicalpark'ta var ya hem de bayağı iyi bir doktor yine özel kliniği olan başka bir doktor daha var.
Var var hem de öyle iyi bir doktor var ki, senin bahsettiğin Orhan Özdiller covidden vefat etti şimdi farklı bir doktor var, sana özelden atıyorumDoktor vefat etti canım. Özel klinikte tüp bebek imkansız. Onun için lab zorunlu. Medikalin labı vardı. En son doktor getirtemediler
12 ocak ödevi
Herkes kendine 5 madde belirlesin bugün yapacağı, ertelediği işlerle ilgili. Gün sonunda ✔✔✔✔✔ bekliyorum
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
i p e k
K Kitapkontesi
@Mikan
@Selizay
A R Y A
Ablamda dedi teyo ünlü biri varmış ?Ben özelde de denedim bir kez canım. Elazığ'da özelde tüp bebek yok canım, iş dışına yazdan önce gidemem maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?