Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla alsam kucağıma sağlıkla
İlaçları bende biriktircem bı de günlük aldım günlük tutucam tabi buna aşılamada dahil oldu
Çok iyi olur hatıra kalıyor canım hayırlısıyla sağlıkla inş.nasibiyle gelsin.❤ Ben de defter tutmuştum testte ilk öğrendiğim gün ki duygularımı yazmıştım geçen okuyunca bayağ duygulandım.Kız olduğunu da hissediyorum diye de belirtmişim.☺

Evet gerçekten yıpratıcı bı de psikolojik olarak çok da rahat olamadigim için daha da yıpratıcı rabbim ferahlık vericektir tevekkül Allah
11.Bağışlanma dileyin ki üzerinize bol bol yağmur yağdırsın. 12.Mallarınızı,evlatlarınızı çoğaltsın size bağlar, bahçeler versin,sizin için ırmaklar akıtsın. Nuh süresi 11.12.ayet canım bu ayetler üzerine evlat isteyene "estağfirullah" zikrini çokça çekmemiz tavsiye edilmiş.Naçizane sana tavsiyem.☺

Hala gri ama nasıl giriş yapıyor
Hesap açık kalıyor ekranda şu tarih şu saate kadar ban süresi yazıyor hiç bir şey göremiyorsun hesaptan çıkış yapıp okuyabiliyorsun ben de bi kere bonusun çok güldüğü bi şekilde banlanmıştım belki okuyordur Güler yine

Eskiden ban olunca giriş yapamıyordun, artık yapılıyor ama bir yere girip okuyamıyorsun,o yüzden çıkış yapıp bakmak daha mantıklı
Aynen çıkış yapmak daha mantıklıymış hiç ban yemedim bilmiyorum bu işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…