- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Aynen öyle yapacağım canım.Kimyon demle iç üstüne. Emzirmediğim halde bakliyat yapınca kimyon içerim
Çok iyi olur hatıra kalıyor canım hayırlısıyla sağlıkla inş.nasibiyle gelsin.❤Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla alsam kucağıma sağlıkla
İlaçları bende biriktircem bı de günlük aldım günlük tutucam tabi buna aşılamada dahil oldu
Sen nasılsın jes ağrın çok sık oluyor muKızlar napiyonuz
Herkes iyi mi ?
Hastası olana geçmiş olsun eğer kaçırdığım varsa affola
İdare eder işte,sen nasılsınız inşallahKızlar napiyonuz
Herkes iyi mi ?
Hastası olana geçmiş olsun eğer kaçırdığım varsa affola
Yok yavrum arada hafif hafif oluyor o atak gibi olan ağrı olmadı şükür. Inşallah olmaz da ameliyata kadar.Sen nasılsın jes ağrın çok sık oluyor mu
Negoooooooooo seni iyerimmmm haaİdare eder işte,sen nasılsınız inşallah
11.Bağışlanma dileyin ki üzerinize bol bol yağmur yağdırsın. 12.Mallarınızı,evlatlarınızı çoğaltsın size bağlar, bahçeler versin,sizin için ırmaklar akıtsın. Nuh süresi 11.12.ayet canım bu ayetler üzerine evlat isteyene "estağfirullah" zikrini çokça çekmemiz tavsiye edilmiş.Naçizane sana tavsiyem.☺Evet gerçekten yıpratıcı bı de psikolojik olarak çok da rahat olamadigim için daha da yıpratıcı rabbim ferahlık vericektir tevekkül Allah
Hala gri ama nasıl giriş yapıyor10 dakika önce giriş yapmış dut
Bonus 7.30 demişti
Eskiden ban olunca giriş yapamıyordun, artık yapılıyor ama bir yere girip okuyamıyorsun,o yüzden çıkış yapıp bakmak daha mantıklıHala gri ama nasıl giriş yapıyor
Denediyse demek ki bir onun da bir gün10 dakika önce giriş yapmış dut
Bonus 7.30 demişti
Hesap açık kalıyor ekranda şu tarih şu saate kadar ban süresi yazıyor hiç bir şey göremiyorsun hesaptan çıkış yapıp okuyabiliyorsun ben de bi kere bonusun çok güldüğü bi şekilde banlanmıştım belki okuyordur Güler yineHala gri ama nasıl giriş yapıyor
Aynen çıkış yapmak daha mantıklıymışEskiden ban olunca giriş yapamıyordun, artık yapılıyor ama bir yere girip okuyamıyorsun,o yüzden çıkış yapıp bakmak daha mantıklı
Dene istersenAynen çıkış yapmak daha mantıklıymışhiç ban yemedim bilmiyorum bu işleri
Bir günAynen çıkış yapmak daha mantıklıymışhiç ban yemedim bilmiyorum bu işleri
Nasipse o da olur inşallahDene istersen
Sana bayılıyorum ya ve geç tanıdığım için üzülüyorum inşallah yüzyüze tanışmak da nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?