Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun.

Hayırlısı olsun canım sıkma canını bi baktın aşılama tutar Allah ol desin hemen olur.Dr.lar ihtimal dahilinde böyle konuşuyor tabi ama belli olmaz o işler Allah gönlüne göre versin inş.İnsanın canı sıkılıyor ister istemez tabi. Ama belki geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Rabbim.❤❤

Aynen cnm simdi şimdi öyle düşünmeye başladım bakalm vardır bı hayır

Ödevler yapıldı yemekler ocağa koyuldu. Kurufasulye, makarna.2 ay oldu fasulye pişirmeyeliçok canım çekiyor bugün dayanamadım biraz yicem.Ecelime susadım galiba..

Aynen cnm simdi şimdi öyle düşünmeye başladım bakalm vardır bı hayır
Hastane süreçleri çok yıpratıcı boll sabır diliyorum.Ben de bi ara testlerle uğraştım ama değdi bak şükür kızımı kucağıma alabildim.Geçen vurduğum iğneleri topladığım bi kutum vardı ona bakınca hayret diyosun sabırla başarmışım diye.Darısı başınıza inş.☺

Böcek türevi kullanmayın lütfen içim tuhaf oluyor

Çok geçmiş olsun aman dikkat et
Hayırlısı olsun, belkide tutar aşılama ile belli olmaz

Ödevler yapıldı yemekler ocağa koyuldu. Kurufasulye, makarna.2 ay oldu fasulye pişirmeyeliçok canım çekiyor bugün dayanamadım biraz yicem.Ecelime susadım galiba..
Kimyon demle iç üstüne. Emzirmediğim halde bakliyat yapınca kimyon içerim

Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla alsam kucağıma sağlıkla
İlaçları bende biriktircem bı de günlük aldım günlük tutucam tabi buna aşılamada dahil oldu

Evet gerçekten yıpratıcı bı de psikolojik olarak çok da rahat olamadigim için daha da yıpratıcı rabbim ferahlık vericektir tevekkül Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…