- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.096
- 598
bakalım nasip canım.Ablamda dedi teyo ünlü biri varmış ?
Aynen kuzumbakalım nasip canım.
ıspanak hazır mıAynen kuzum
En doğru en hayırlı zamanlar da olsun inşallah
Kısır döngüm varıspanak hazır mı
Benim de kafamı karıştırıyor bi deIsrarla o değil diyorum akşamdan beri Efser Eki Görüntüle 2986725
Çok geçmiş olsun.Hayır canım. Aslında bir detoks programına katılmıştım 5 günlük, 4 gün listeye tam uydum sanırım bağışıklığım düştü ya. Bugün 5.günümdü aşırı bir halsizlik ve çarpıntıyla uyandım. Sonrasında mide bulantısı ve kusma tam da bu emojideki renk gibi
Hayırlısı olsun canım sıkma canını bi baktın aşılama tutar Allah ol desin hemen olur.Dr.lar ihtimal dahilinde böyle konuşuyor tabi ama belli olmaz o işler Allah gönlüne göre versin inş.İnsanın canı sıkılıyor ister istemez tabi. Ama belki geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Rabbim.Ben bugün yine yemek yapicam birZdan
Moralim bozuldu biraz ya doktordan geldik şimdi
Direk tüp bebk aslında bizde olan ama devlet şartıyla iki aşılama sonrasi tüp Bebek raporu cikiyormusdoktor tutmaz ama prosidur gereği yapcaz dedi bı dahaki aybaslicz
Aynen cnm simdi şimdi öyle düşünmeye başladım bakalmHayırlısı olsun canım sıkma canını bi baktın aşılama tutar Allah ol desin hemen olur.Dr.lar ihtimal dahilinde böyle konuşuyor tabi ama belli olmaz o işler Allah gönlüne göre versin inş.İnsanın canı sıkılıyor ister istemez tabi. Ama belki geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Rabbim.❤❤
Hastane süreçleri çok yıpratıcı boll sabır diliyorum.Ben de bi ara testlerle uğraştım ama değdi bak şükür kızımı kucağıma alabildim.Geçen vurduğum iğneleri topladığım bi kutum vardı ona bakınca hayret diyosun sabırla başarmışım diye.Darısı başınıza inş.☺Aynen cnm simdi şimdi öyle düşünmeye başladım bakalmvardır bı hayır
Dişi ağrıyordu canım@Aktif Lora kaç gündür yoksun iyi misin
Böcek türevi kullanmayın lütfen içim tuhaf oluyorSaatler ve resim çerçevelerini sildim.
Tv ünitesini sildim.
Kanepe ortulerini balkonumun içine silkeleyip tekrardan tuttum.
Bulaşık makinesi alti kenarı üstü hep sildim.
Mikrodalga firinimi çekip altını temizlemisken kendisini de temizledim.
Evi süpürdüm sildim.
Mutfakta bulaşık birakmadim. Lavabosunu beyazlattim. Masamı sildim. Ve çok yoruldum
Aksama doğru ekşili köfte yapacağım tavuklu. Onun da ismi konduguna göre az kestirsem mi ama uyanana hadi akşam ezanı okunursa ikindi okunacak az kaldı en iyisi sadece yatıp dinleneyim
No uyku noooo uykuuu nooooo
Çok geçmiş olsun aman dikkat etSelam kızlar, neler olmuş böyle
Ben uyandığımdan beridir çok kötüyüm. Acayip bi halsizlik, mide bulanması, kusma, kalp çarpıntısısabah bi lokma yiyip kendimi oradan oraya attım hiç telefona bakamamışım
Hayırlısı olsun, belkide tutar aşılama ile belli olmazBen bugün yine yemek yapicam birZdan
Moralim bozuldu biraz ya doktordan geldik şimdi
Direk tüp bebk aslında bizde olan ama devlet şartıyla iki aşılama sonrasi tüp Bebek raporu cikiyormusdoktor tutmaz ama prosidur gereği yapcaz dedi bı dahaki aybaslicz
Kimyon demle iç üstüne. Emzirmediğim halde bakliyat yapınca kimyon içerimÖdevler yapıldı yemekler ocağa koyuldu. Kurufasulye, makarna.2 ay oldu fasulye pişirmeyeliçok canım çekiyor bugün dayanamadım biraz yicem.Ecelime susadım galiba..
İnşallah canımÇok geçmiş olsun aman dikkat et
Hayırlısı olsun, belkide tutar aşılama ile belli olmaz
Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla alsam kucağıma sağlıklaHastane süreçleri çok yıpratıcı boll sabır diliyorum.Ben de bi ara testlerle uğraştım ama değdi bak şükür kızımı kucağıma alabildim.Geçen vurduğum iğneleri topladığım bi kutum vardı ona bakınca hayret diyosun sabırla başarmışım diye.Darısı başınıza inş.☺
Evet gerçekten yıpratıcı bı de psikolojik olarak çok da rahat olamadigim için daha da yıpratıcı rabbim ferahlık vericektir tevekkül AllahHastane süreçleri çok yıpratıcı boll sabır diliyorum.Ben de bi ara testlerle uğraştım ama değdi bak şükür kızımı kucağıma alabildim.Geçen vurduğum iğneleri topladığım bi kutum vardı ona bakınca hayret diyosun sabırla başarmışım diye.Darısı başınıza inş.☺
İyi olmadı mı ki acaba dahaDişi ağrıyordu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?