- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Yaaa çikilopummmmyettim askilopum
Dışarıdan okuyanlar, bilmeyenler de tiiiye aldığımızı bilmez şimdi
Ek gıda döneminde belki denemeler yapılabilir dr.kontrolünde.Veya çorbalarla meyve püreleriyle başlanır.5.ayda diyet açmak çok erken ben de arkadaşımdan biliyorum.
Uzun süre siz süt ürünü yemediğiniz için takviye kullanmanız gerekiyomuş
Sen bana bakma allah korusun çocukta bir etki yaratır aman diyim.
Ben kahvaltı da ara ara süt ürünleri tüketiyorum bir çatal kadar onda da çocuk huzursuz oluyor anlıyorum bırakıyorum
Ek gıda döneminde belki denemeler yapılabilir dr.kontrolünde.Veya çorbalarla meyve püreleriyle başlanır.
Peki probiyotik kullanmam lazım mı ben şuan hiçbirşey kullanmıyorum ? Sen ne kullandın ?diyeti doktor söylemeden denememen lazım ces. bebeğin barsaklarinin topladığı gücü harcıyorsun. onun uzun süre dinlenip güçlenmesi gerekiyo amaç o diyetteki.
Teneffus Zili canım senin bebekte de mi alerji var? benim oğlum alerjikti bisey sormak istiyorsan bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
Bana 5. Ayda dedi bizimki ama anladığım kadarıyla alerji doktoruna gitmeliyimbiz 7-8. ayda başlamıştık açmaya
doktor kilo alımını kakasını alerji belirtilerini takip ediyo. Ona göre karar veriyo
Eyvallah noterim nassın inşallah
Peki probiyotik kullanmam lazım mı ben şuan hiçbirşey kullanmıyorum ? Sen ne kullandın ?
Bana 5. Ayda dedi bizimki ama anladığım kadarıyla alerji doktoruna gitmeliyim
Çocuk doktoru ile olacak gibi değil. Ben hiç gitmedim bide testler konusunda da bilgim yok. 3. Aydan sonra deri kan testi yaptırmak lazım galiba. Sen daha iyi bilirsin
Eyvallah noterim nassın inşallah
Herkesden zeka fışkırmıyor işte noterimsunapalim sürekli bu ironidir mi yazalım alta negom
Haydinn bye bebeğimsu yattı imsak vaktinden sonra daha da yatmaz Behlül kaçar
Herkesden zeka fışkırmıyor işte noterimsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?