Düzenli Evimiz & Hayatımız

5.ayda diyet açmak çok erken ben de arkadaşımdan biliyorum.
Uzun süre siz süt ürünü yemediğiniz için takviye kullanmanız gerekiyomuş
Ek gıda döneminde belki denemeler yapılabilir dr.kontrolünde.Veya çorbalarla meyve püreleriyle başlanır.

Sen bana bakma allah korusun çocukta bir etki yaratır aman diyim.

Ben kahvaltı da ara ara süt ürünleri tüketiyorum bir çatal kadar onda da çocuk huzursuz oluyor anlıyorum bırakıyorum

diyeti doktor söylemeden denememen lazım ces. bebeğin barsaklarinin topladığı gücü harcıyorsun. onun uzun süre dinlenip güçlenmesi gerekiyo amaç o diyetteki.

Teneffus Zili canım senin bebekte de mi alerji var? benim oğlum alerjikti bisey sormak istiyorsan bildiğim kadarıyla yardımcı olurum

Ek gıda döneminde belki denemeler yapılabilir dr.kontrolünde.Veya çorbalarla meyve püreleriyle başlanır.

biz 7-8. ayda başlamıştık açmaya
doktor kilo alımını kakasını alerji belirtilerini takip ediyo. Ona göre karar veriyo

Peki probiyotik kullanmam lazım mı ben şuan hiçbirşey kullanmıyorum ? Sen ne kullandın ?

biz 7-8. ayda başlamıştık açmaya
doktor kilo alımını kakasını alerji belirtilerini takip ediyo. Ona göre karar veriyo
Bana 5. Ayda dedi bizimki ama anladığım kadarıyla alerji doktoruna gitmeliyim

Çocuk doktoru ile olacak gibi değil. Ben hiç gitmedim bide testler konusunda da bilgim yok. 3. Aydan sonra deri kan testi yaptırmak lazım galiba. Sen daha iyi bilirsin

bizim barsakla ilgiliydi alerji. barsaklari proteini tolere edemediği için et ve et ürünleri süt ve süt ürünleri yoktu.

eger bunları yersem kanlı ishal oluyodu. mukuslu. ama kan sürekli gelmiyo ara ara geliyo zorlanirsa kan geliyordu.
proktokolitti.

bize kan testi yaptılar ama testler temiz çıkmıştı. bebekte alerji testi yanıltıcı olabiliyo. bana hem alerji doktoru hem çocuk doktoru bebeğin en iyi doktoru annedir demişti. en iyi gözlem yapıp sonuca ulaşan da anne olurmuş.

bi alerji açılmadan önce en az 3 hafta bebeğin dinlenmesi gerekir. Yani doktor yeme dediyse en az 3 hafta asla yemiceksin. bebek onu zaten 3 haftada atiyo vücuttan. vücut iyice dinlenecek ve o besini tolere edecek kadar güçlenecek.
alerji diyetlerinin sebebi bu.

sen kendi kendine açmaya çalışırsan o süreyi hep sıfırlamış oluyorsun işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…