- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Çok güzel açıklamışsın canım teşekkür ederim.☺❤bizim barsakla ilgiliydi alerji. barsaklari proteini tolere edemediği için et ve et ürünleri süt ve süt ürünleri yoktu.
eger bunları yersem kanlı ishal oluyodu. mukuslu. ama kan sürekli gelmiyo ara ara geliyo zorlanirsa kan geliyordu.
proktokolitti.
bize kan testi yaptılar ama testler temiz çıkmıştı. bebekte alerji testi yanıltıcı olabiliyo. bana hem alerji doktoru hem çocuk doktoru bebeğin en iyi doktoru annedir demişti. en iyi gözlem yapıp sonuca ulaşan da anne olurmuş.
bi alerji açılmadan önce en az 3 hafta bebeğin dinlenmesi gerekir. Yani doktor yeme dediyse en az 3 hafta asla yemiceksin. bebek onu zaten 3 haftada atiyo vücuttan. vücut iyice dinlenecek ve o besini tolere edecek kadar güçlenecek.
alerji diyetlerinin sebebi bu.
sen kendi kendine açmaya çalışırsan o süreyi hep sıfırlamış oluyorsun işte.
Çok güzel açıklamışsın canım teşekkür ederim.☺❤
iyiyim de bu değildi benim sana attığım bunu wp tan arkadaşa atmıştım kopyala kalmış bonusmapus nasıldı
Sazanimsu diye dudağım büzülerek okudum yaanlamayan da yazsin işte. bilelim zeka seviyelerini daha iyi
insan ayirma nego. onlar da sazanimsu olurlar
Noterims sizde tepki sırf bağırsaktamıydı kuzum? Kaşıntı döküntü oluyomuydu?rica ederim canım:) alerji biraz yorucu ve uzun bi yol. Allah yardımcısı olsun herkesin
çeken bilir derler ya aynen öyle. bide alerji kolik yapıyoekstra yorucu maalesef
Sazanimsu diye dudağım büzülerek okudum ya
Ulan uymayın birbirinize bee
Iyiyim cok sukur canim yarin devam insallah. Dişten sonra toparlanamadim ekstra rahatsizliklar cikti bugün daha da iyiyimAktif Lora kaç gündür yoksun iyi misin
Iyiyim cok sukur canim yarin devam insallah. Dişten sonra toparlanamadim ekstra rahatsizliklar cikti bugün daha da iyiyim
Çok geçmiş olsun canım. Yarın maratondan maratona koşarsın o zamanIyiyim cok sukur canim yarin devam insallah. Dişten sonra toparlanamadim ekstra rahatsizliklar cikti bugün daha da iyiyim
Hahah evet
Sen özleme hiçHahah evet
Yaa bugün cocuklari gondermemistim biseyler yapayim dedim olmuyorÇok geçmiş olsun canım. Yarın maratondan maratona koşarsın o zaman
Özlemez olur muyum? Sarılmış gibi oldum vallaSen özleme hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?