Sakinleş baba sakinleş diyen kız vardı onun gibiydim sakinleş efser demek istedim diyemedimBeni burda makaraya alırsan elin kolun bağlıyken böyle deli olursun işte
Sen bana bakma allah korusun çocukta bir etki yaratır aman diyim.Yaa nasıl deniyorsun canım kaç haftadır diyettesin?
Toz duman oldu ne diyonSakinleş baba sakinleş diyen kız vardı onun gibiydim sakinleş efser demek istedim diyemedim
Eyvallah jesim koçum demişsin bana okudumKendim doğurmuş gibi hissettim
Oşgeldin gardaşımmm
Yaa bayağ uzun senin de ama 5.aya kadar benim bildiğim 1,2 ay dan sonra bi diyet açma yapılıyormuş.Yok canım denemem dr.ne derse onu yaparım.Bu arada Kasım annelerinde 4 kişiyiz alerjik olan bence çok fazla sayı olarak tez zamanda atlatmakta nasip olsun.Arkadaş bana maflor tavsiye etti fayda gören olmuş kullanıyoruz bizde probiyotik olarak.Sen bana bakma allah korusun çocukta bir etki yaratır aman diyim.
Ben kahvaltı da ara ara süt ürünleri tüketiyorum bir çatal kadar onda da çocuk huzursuz oluyor anlıyorum bırakıyorum
Amin canım amin inşallahYaa bayağ uzun senin de ama 5.aya kadar benim bildiğim 1,2 ay dan sonra bi diyet açma yapılıyormuş.Yok canım denemem dr.ne derse onu yaparım.Bu arada Kasım annelerinde 4 kişiyiz alerjik olan bence çok fazla sayı olarak tez zamanda atlatmakta nasip olsun.Arkadaş bana maflor tavsiye etti fayda gören olmuş kullanıyoruz bizde probiyotik olarak.
Yaa bayağ uzun senin de ama 5.aya kadar benim bildiğim 1,2 ay dan sonra bi diyet açma yapılıyormuş.Yok canım denemem dr.ne derse onu yaparım.Bu arada Kasım annelerinde 4 kişiyiz alerjik olan bence çok fazla sayı olarak tez zamanda atlatmakta nasip olsun.Arkadaş bana maflor tavsiye etti fayda gören olmuş kullanıyoruz bizde probiyotik olarak.
Ben küçük kızımda doğumumum 4. ayından sonra bilinçsizce diyetisyene gittim beni geri yollladı git keyfini çıkar o bebeğe yazık dedi gönderdi.5.ayda diyet açmak çok erken ben de arkadaşımdan biliyorum.
Uzun süre siz süt ürünü yemediğiniz için takviye kullanmanız gerekiyomuş
Teyom sağol guzum ❤Hoşgeldinnnnnn
Süt alerjisi basit değil o kadar yaBen küçük kızımda doğumumum 4. ayından sonra bilinçsizce diyetisyene gittim beni geri yollladı git keyfini çıkar o bebeğe yazık dedi gönderdi.
Ayy Bonus gelmiş hoşgelmiş
Hoşbuldun inşallah
Maksatım anlaşıldıysa ne mutlu bana
Hoşgeldin
Beni burda makaraya alırsan ellin kolun bağlıyken böyle deli olursun işte
Toz duman oldu ne diyonmilletin trafosu infilak etti
Dr.biogaia sorun olmaz demişti ben istemedim maflor alacağım demiştim.Bence iyi gibi 1 hafta olmadı kullanalı.Probiyotik ama sonuçta bağırsak sağlığı açısından da faydalı.Amin canım amin inşallah
Birde o biogai kullanma sakın bizim bebelere olmaz
Maflor iyi geldi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?