- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
bayılırımPortakallı kek siparişim var yapıp kv ye indiricem. Epeydir inemedik hastalıktan
Sütsüz sadece portakal suyuyla yapıcambayılırımeline sağlık azıcıkta fındık kakao üzerinede susam müthiş oluyor.Canım çok istiyordu yapacaktım süt de almıştık ama diyet çıkınca yapamadım kaldı.Olsun belki bikaç ay sonra nasip olur yiyebiliriz yine.☺
LilyummuNego Mor yumoş konstantrenin kokusu nasıldır?
Foto at bebişNego Mor yumoş konstantrenin kokusu nasıldır?
Lityum çok kalıcı ama beni öksürtüyorLilyummu
Bizde birşey yapmadı bende çoçuklardan korkdum ama çok şükür olmadıLityum çok kalıcı ama beni öksürtüyor
Yumoşu bu yıl kullanıyorum hiç kullanmadım ben bingocuyum. Diğer yumoşlara göre çok keskin. Aylar önce yıkadığım nevresimi serdim hala kokuyor. Hanımeli kullanıyorum şimdi,vanilyayı da sevmiştim.Bizde birşey yapmadı bende çoçuklardan korkdum ama çok şükür olmadı
Eski yumoş kokusa çok benziyor
Bende hipo alajenik bingo kullanıyorum çok sıkıldım değişiklik olsun diye kullanıyorumYumoşu bu yıl kullanıyorum hiç kullanmadım ben bingocuyum. Diğer yumoşlara göre çok keskin. Aylar önce yıkadığım nevresimi serdim hala kokuyor. Hanımeli kullanıyorum şimdi,vanilyayı da sevmiştim.
Bingo sensitive beyaz kullandım yıllarcaBende hipo alajenik bingo kullanıyorum çok sıkıldım değişiklik olsun diye kullanıyorum
Ev süpürüldü yemek indirdim oğlumla yedim hızlı hızlı süt olsun diye öğlen de yemeye çalışıyorum atıştırırdım normalde.Kızım hiç durmuyor hep onunla uğraşıyorum.Ispanak yapacağım akşama.Kızın çamaşırlar yıkanacak önden elimde yıkamam gerekenler var battı kıyafetler.Ben evde hep bunları açarım çocuklar bunlarla büyüdü. Abuk subuk şeyler dinletmem pek. Mehter,dombıra falan dinlerler, kardeşim sen özgürsün, bir güneş doğuyor vs
Ben de bingo severim toz ve sıvı deterjanını kullanıyorum bence çok başarılı.Yumuşatıcısınıda kullanırdım uygundu pahalı oldu epey.Eşim yumoş hanımeli almış bence çok güzel kokusu rahatsız etmiyor.Çiçeksi fresh kokular tercihim.Bingo sensitive beyaz kullandım yıllarca
12 ise al gitsin zaten
Aaa öyle mi lütfen bana da bana da at şu tarifiSütsüz sadece portakal suyuyla yapıcam
12 lira ne yumoş muuuuu12 ise al gitsin zatenkullanmadım hiç gördüm ama
He Iğdır’ın yarısı gibiSen Azeri misin
Yok canım öz hakiki Iğdırlıyım yarısı Azeri diyebilirim göçmenlik felan yok yanisen Azerbaycanlisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?