Düzenli Evimiz & Hayatımız

Portakallı kek siparişim var yapıp kv ye indiricem. Epeydir inemedik hastalıktan
bayılırım eline sağlık azıcıkta fındık kakao üzerinede susam müthiş oluyor.Canım çok istiyordu yapacaktım süt de almıştık ama diyet çıkınca yapamadım kaldı.Olsun belki bikaç ay sonra nasip olur yiyebiliriz yine.☺

Sütsüz sadece portakal suyuyla yapıcam

Bizde birşey yapmadı bende çoçuklardan korkdum ama çok şükür olmadı
Eski yumoş kokusa çok benziyor
Yumoşu bu yıl kullanıyorum hiç kullanmadım ben bingocuyum. Diğer yumoşlara göre çok keskin. Aylar önce yıkadığım nevresimi serdim hala kokuyor. Hanımeli kullanıyorum şimdi,vanilyayı da sevmiştim.

Bende hipo alajenik bingo kullanıyorum çok sıkıldım değişiklik olsun diye kullanıyorum

Ben evde hep bunları açarım çocuklar bunlarla büyüdü. Abuk subuk şeyler dinletmem pek. Mehter,dombıra falan dinlerler, kardeşim sen özgürsün, bir güneş doğuyor vs
Ev süpürüldü yemek indirdim oğlumla yedim hızlı hızlı süt olsun diye öğlen de yemeye çalışıyorum atıştırırdım normalde.Kızım hiç durmuyor hep onunla uğraşıyorum.Ispanak yapacağım akşama.Kızın çamaşırlar yıkanacak önden elimde yıkamam gerekenler var battı kıyafetler. O yüzden bi koşu makineye atıp gelemiyorum.Sabah ev dağınık kv geldi bi de misafiri hızlı hızlı toparladım. Geriliyorum ya öyle olunca. Kardeşim sen özgürsün çok severim. Bir sabah gelecek kardan aydınlık..

Bingo sensitive beyaz kullandım yıllarca
Ben de bingo severim toz ve sıvı deterjanını kullanıyorum bence çok başarılı.Yumuşatıcısınıda kullanırdım uygundu pahalı oldu epey.Eşim yumoş hanımeli almış bence çok güzel kokusu rahatsız etmiyor.Çiçeksi fresh kokular tercihim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…