- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.099
- 598
- 37
Yine iyi ya. Ben zamanında almadığıma üzgünüm. Gerçi artık sıvı deterjan kullandığım için yumuşatıcıyı baya azalttım her çamaşıra koymuyorum.17 liradan yumoş stoklamıştım son 3 kalmış hüzünlüyüm
Yine stoklamışsın en azından hiç yoktan iyidir. Ben son fiyatlardan alıp duruyorum17 liradan yumoş stoklamıştım son 3 kalmış hüzünlüyüm
AyyyyEy şanlı ordu ey şanlı asker falan diyor anaa tüyler tiken tiken maratonda
Biz 28 tl den aldık marketten yumoşu en iyisi 2 tane daha almak bu gidişle bu fiyata bulamayacağımZor canım ya 30-35 arası bütün markalar nerdeyse
Ben yağlıyorum çıkıyor ben normal zücaciyeciden aldım bunun ne gibi sorunu var bilmiyorumKızlar ya ben yazın Boyner'den şu kek kalıbını aldım. Toplamda 3-4 defa kek yaptım, hiçbiri çıkmadı ya bir de üzerinde yağsız kek kalıbı yazıyordu. Bende ona kanarak bak ne güzel yağ olmadan şıp diye çıkıyor diye düşündüm. Ama ne yağsız, ne sıvıyağla ne katı yağla çıkmadı. Fırından çıkınca altına ıslak bez koydum yine çıkmadı. NapıcamSizin bildiğiniz bir yöntem var mı?
Aslında kek kalıbım vardı, bunun şeklini beğendim diye aldım ama tam bir fiyaskooo
Unla denedin mi margarin sürüp unlayip üstüne kek döküpKızlar ya ben yazın Boyner'den şu kek kalıbını aldım. Toplamda 3-4 defa kek yaptım, hiçbiri çıkmadı ya bir de üzerinde yağsız kek kalıbı yazıyordu. Bende ona kanarak bak ne güzel yağ olmadan şıp diye çıkıyor diye düşündüm. Ama ne yağsız, ne sıvıyağla ne katı yağla çıkmadı. Fırından çıkınca altına ıslak bez koydum yine çıkmadı. NapıcamSizin bildiğiniz bir yöntem var mı?
Aslında kek kalıbım vardı, bunun şeklini beğendim diye aldım ama tam bir fiyaskooo
Ulan ya nasıl aradan onu görmüş12 lira ne yumoş muuuuu
Off efser gelinim mutfakta gibi oldu bugün kek havada uçtu bir güzel oldu ki iyi dua aldımBonus portakallı kek normal ölcüler sadece süt yerine portakalın suyunumu kullanıyorsun de mi?
Bende bir dua alamOff efser gelinim mutfakta gibi oldu bugün kek havada uçtu bir güzel oldu ki iyi dua aldım
Bimden aldığım kalıptan şıp diye çıkıyor.Kızlar ya ben yazın Boyner'den şu kek kalıbını aldım. Toplamda 3-4 defa kek yaptım, hiçbiri çıkmadı ya bir de üzerinde yağsız kek kalıbı yazıyordu. Bende ona kanarak bak ne güzel yağ olmadan şıp diye çıkıyor diye düşündüm. Ama ne yağsız, ne sıvıyağla ne katı yağla çıkmadı. Fırından çıkınca altına ıslak bez koydum yine çıkmadı. NapıcamSizin bildiğiniz bir yöntem var mı?
Bende basit bir tane aldım yağlayınca çıkıyorBimden aldığım kalıptan şıp diye çıkıyor.
Geri vermek lazım böyle zamanlarda
Bende bir dua alamtarifi versen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?