Tekrar gittiğimde söyledim hiç oralı olmadılar.Bimden aldığım kalıptan şıp diye çıkıyor.
Geri vermek lazım böyle zamanlarda
YaptımTarifi bana kv verdi yutubda bi kadından almışgramlıydı ben bardağa çevirdim.
Ufak tefek fark olabilir
3 yumurta
1 su bardağı şeker üstü 1 parmak boş
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı portakal suyu 1 parmak üstü boş ben 2,5 sıkma portakal kullandım
Portakal kabuğu rendesi 3 tane koydum küçüktü
1 kabartma tozu ama ben 2 koydum
220 gr un diyodu ama heralde 3 bardağa yakın koydum bilmiyorum göz kararı
KaçırıyorsunÇok yazıyorsunuz, okuyamıyorum
Kek yapmaya başlamadan önce tereyağ veya margarin hangisini kullanıyorsan yağlayıp dolaba koy canım ben denemedim ama bir sayfada görmüştüm olur belkiKızlar ya ben yazın Boyner'den şu kek kalıbını aldım. Toplamda 3-4 defa kek yaptım, hiçbiri çıkmadı ya bir de üzerinde yağsız kek kalıbı yazıyordu. Bende ona kanarak bak ne güzel yağ olmadan şıp diye çıkıyor diye düşündüm. Ama ne yağsız, ne sıvıyağla ne katı yağla çıkmadı. Fırından çıkınca altına ıslak bez koydum yine çıkmadı. NapıcamSizin bildiğiniz bir yöntem var mı?
Aslında kek kalıbım vardı, bunun şeklini beğendim diye aldım ama tam bir fiyaskooo
Olur mu canım ben ürünü iade etmek istiyorum diyceksin edemezsiniz mi diycekler? Sen git müdürün gelsin dersinTekrar gittiğimde söyledim hiç oralı olmadılar.
Eline sağlık son hali var sadece
Gittim kapan kaçmış eşimde koca dilimi kv ye götürdüEline sağlık son hali var sadece
Sütlü kekten daha yumuşaktı dimiGittim kapan kaçmış eşimde koca dilimi kv ye götürdü
Güzel tarif onaylandı
Geldim
Sünger sünger bol gözenekli olduSütlü kekten daha yumuşaktı dimi
1 gündüGeldimbonusum sen kaç gün gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?