Teşekkür ederim1 gündü
Hoşgeldin
Bugünkü Kısır döngümüz. KekHayırdır kutsal kek günü mü bugünkime baksam kek yapmış
Teşekkür ederimsanki yıllardır banlı giviyim
İnşallahı maşallahı yokİnşallah
Ama ben uslu uslu duruyodum onlar durmadıİnşallahı maşallahı yok
Radarlarım güzel kokulu şeylere aşırı açıkUlan ya nasıl aradan onu görmüş
Kız yumoş gelmedi yaa
Levaiz Migros hemen de kampanya gördüm 60 tl alışverişe 12 liraydı ekledim çok eminim gördüm ama ürün yoktu demek gelmedi
İşte çirkef olsam hemen getirin değiştirelim derlerdiOlur mu canım ben ürünü iade etmek istiyorum diyceksin edemezsiniz mi diycekler? Sen git müdürün gelsin dersin
Sanal alem için değmezAma ben uslu uslu duruyodum onlar durmadı
15 tatil gelmiş neyimeHaftaya 15 tatil başlıyor
İade , garanti vs yok mu ki ?Kızlar ya ben yazın Boyner'den şu kek kalıbını aldım. Toplamda 3-4 defa kek yaptım, hiçbiri çıkmadı ya bir de üzerinde yağsız kek kalıbı yazıyordu. Bende ona kanarak bak ne güzel yağ olmadan şıp diye çıkıyor diye düşündüm. Ama ne yağsız, ne sıvıyağla ne katı yağla çıkmadı. Fırından çıkınca altına ıslak bez koydum yine çıkmadı. NapıcamSizin bildiğiniz bir yöntem var mı?
Aslında kek kalıbım vardı, bunun şeklini beğendim diye aldım ama tam bir fiyaskooo
Oooo dut hanım hoş geldiniz efem ayda iki kere banlanıyorsun sirseeerriiiAma ben uslu uslu duruyodum onlar durmadı
Vay şerroskopilerKızlar ya ben yazın Boyner'den şu kek kalıbını aldım. Toplamda 3-4 defa kek yaptım, hiçbiri çıkmadı ya bir de üzerinde yağsız kek kalıbı yazıyordu. Bende ona kanarak bak ne güzel yağ olmadan şıp diye çıkıyor diye düşündüm. Ama ne yağsız, ne sıvıyağla ne katı yağla çıkmadı. Fırından çıkınca altına ıslak bez koydum yine çıkmadı. NapıcamSizin bildiğiniz bir yöntem var mı?
Aslında kek kalıbım vardı, bunun şeklini beğendim diye aldım ama tam bir fiyaskooo
Sağol bebem
Tabi efserimSanal alem için değmez
İade , garanti vs yok mu ki ?o
Oooo dut hanım hoş geldiniz efem ayda iki kere banlanıyorsun sirseeerriii
Mevzunun başlangıcını gördüm de senle bonusun ban sebebini görmedim daha neyse olan oldu biten bitti daha da durun yerinizdenapim yavrim . Beni banlatanlar utansın. Ben uslu uslu oturuyom
Üslubumuzu beğenmemişlerMevzunun başlangıcını gördüm de senle bonusun ban sebebini görmedim daha neyse olan oldu biten bitti daha da durun yerinizde
Hiçbir şey demeye gerek yok ya, birisi şikayet edip raporlayınca ne demiş haklı mı değil mi demeden direk basıyorlar ban. Yılbaşı gecesi birisine bir konu hakkında ister yorum yaparım ister yapmam paşa gönlüm öyle istiyor dedim diye banladılar beniHalbuki küfür bilem etmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?