Hayırlı olsun süpürgemSağolasın canım masterchef finalistlerini doğru tahmin etmiştim aylar önce yapılan ankette pirge sponsor olmuş sözde bıçak göndereceklermiş yan çizmişler Kazen abi de doğru tahmin eden birkaç kişiye pro üyelik hediye etti sağolsun öyle oldum
Sağolasın canım Alttaki 7 ziyaretçiyi görmekten başka numarası var mı ?Hayırlı olsun süpürgem
Pek kalmadıSağolasın canım Alttaki 7 ziyaretçiyi görmekten başka numarası var mı ?
Hayırlı olsun kuzum.Başka bi numarası yok sanırsam.Sağolasın canım Alttaki 7 ziyaretçiyi görmekten başka numarası var mı ?
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun kuzum.Başka bi numarası yok sanırsam.Bizim kızda kafasını hep sağa çeviriyor yamuk olacak bu gidişle ben sola çeviriyorum tekrar çeviriyor düz bi şekilde hiç uyumuyor.Kenarlara müslin bez yada penye battaniye sıkıştırıyorum. Ne inatçı bi bebe ya.
Kıızz gece kırmızı olmuş muydun ben mi fark etmedim uyku sersemiSağolasın canım masterchef finalistlerini doğru tahmin etmiştim aylar önce yapılan ankette pirge sponsor olmuş sözde bıçak göndereceklermiş yan çizmişler Kazen abi de doğru tahmin eden birkaç kişiye pro üyelik hediye etti sağolsun öyle oldum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Sana kırmızı çok yakışmışSağolasın canım masterchef finalistlerini doğru tahmin etmiştim aylar önce yapılan ankette pirge sponsor olmuş sözde bıçak göndereceklermiş yan çizmişler Kazen abi de doğru tahmin eden birkaç kişiye pro üyelik hediye etti sağolsun öyle oldum
Gizili gizli dolanıyosunSağolasın canım Alttaki 7 ziyaretçiyi görmekten başka numarası var mı ?
Bilmiyorum kaçta olmuşum dün çok giremedim gece bebe uyumayınca uğradım bi baktım kırmızı O sıra kırmızıydı evetKıızz gece kırmızı olmuş muydun ben mi fark etmedim uyku sersemi
Teşekkür ederim canımSana kırmızı çok yakışmış
Tebrik kartı gibi mi ki nasıl bir şey ooo kendimi nasıl gizleyecem ? O zaman ziyaretçi olarak geçeceğim herhalGizili gizli dolanıyosun
Eskiden belli bölümler açıktı sonra onu kaldırdılar .
Birde bize kart yollamışlardı ben saklıyorum
Tebrik kartı gibi mi ki nasıl bir şey ooo kendimi nasıl gizleyecem ? O zaman ziyaretçi olarak geçeceğim herhal
Pro olunca daha fazla olarak nitelendiriliyorsun hey gidi hey1 daha fazlası gibi görünceksin. Gizli olsaydın orda 2 fazlası yazıcaktı.
O gözlerin gerçekten de öyle oldu değil miAaaa küçük kız diyoki keşke bi tane daha kardeşimiz olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?