Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dolangeri çok güzel. Su böreği de eh işte. Kötü değil ama daha iyisini görmüştüm
Dolanger miiiii? Çok severim

Bizim burdakinden mi alıyorsun yoksa cumhuriyette olandan mı? Cumhuriyet daha çok biliniyor, herkes oradan alıyormuş. Bizim memlekette artık kimse para veya altın günü olunca pasta yapmıyor, direk ev yemeği satan yerlerden alıyor. Geçenlerde kuzenimin eşine gittik, herşey çok güzeldi. Hatta tarif falan istedik, sonra görümcesi dedi ki "Sanki kendisi mi yapmış, hep hazır alıyor. Kendisi söylemediği için orda diyemedim hazır olduğunu" ben şoook

Bizim burdakinden alıyorum canım. Ben de herşeyi değil ama bazı şeyleri alıyorum canım. Yarın misafirim var, dolanger ve su böreği sipariş verdim. Geri kalanın bir kısmı benden, bir kısmı da annemden.

Hahaha Allah iyiliğini versin ramazan davulcusu gibi manilerde düzüyor bak sen. Surat bugün umrumda değil Masterchef final var hemide canlı yayın. Oğlandan zar zor kumandayı kaptım.

Ben iki tırnağımla sıkmayı düşünüyordum, terapi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…