Ay daha yapamadım ya hiç evde durmadım ama deneyince mutlaka haber vericemKek yaptın mı hafta sonu çıktı mı kalıptan
Bebeklerini kaybettiNe olmuş Sohraba
Evet bende üzüldümÇok üzüldüm ya, kıyamam ben ona. İki defadır Rabbim kucağını boş bırakıyor
Hamilelik gerçek ama geri kalan kısmı uydurma gibi. Birileri acıyıp ilaç bulsun diye uydurmuş gibi.O konuda bazı terslikler var ya, hikaye gerçek olmayabilir.
Ya şafi dağıtılıyordu almak için yazdım ama doğuma almışlardıCumartesi gecesi gece 2 gibi. Dün sabah haberimiz oldu...
Seni görünce ne yazarım bennnn tabii ki yumuşatıcıSelammm
Anladım canım, o konuyu da gördümEvet bende üzüldüm
Bonusun dediği konu başkaymış onu dedim ben inanmadım diye canım.
Mis kokularSeni görünce ne yazarım bennnn tabii ki yumuşatıcı
Vernelin buz ferahlığını aldım. Koku güzel ama yoğun kalıcı etkili değil. Bingoya yumoşa ve vikinge devam
Viking de çok kalıcı aklında olsun.
Bingo kırmızı parfüm kokusu gibi çok tercihim değil o ama çok kalıcı.Mis kokularben sen be negom
Bingo kırmızı olan mı onu aldım daha denemedim hemen deneyim
Viking hangisiydi canım?
Allahımm ne güzel bilgilerBingo kırmızı parfüm kokusu gibi çok tercihim değil o ama çok kalıcı.
Bingo beyaz sensitive ve viking sensitive yıllarca kullandım ben, bizim evin kokusu oydu denebilir.
Bu yıl çok değişiklik yaptım. Bingo şakayık favorim, yıldız çiçeği ve manolya da denedim.
Viking all star ve relax deniycem çok güzelmiş. Vikingin kokusu uzun süre kalıcı oluyor.
Abc ege sahilleri de denedim kokusu güzel ama çok kalıcı değil gibi.
Vernelin kokuları da kalıcı yoğun değil bence.
Allah sabır versin çok zor bir durum.Baska çocuğu var mıydı?Cumartesi gecesi gece 2 gibi. Dün sabah haberimiz oldu...
Başka çocuğu yok maalesefAllah sabır versin çok zor bir durum.Baska çocuğu var mıydı?
İlk hamileliği mi?
O yaşıyor da sıklamen sizlere ömür kurtaramadım onuEvet sen de vardı noldu o
Canım grintuss diye bir şurup var o bana çok iyi gelmişti bitkisel emziririken kullanabilirsinKızlar bu öksürük beni mahvedecek bir aralar birşeyler yazan vardı lütfen bana da yazar mısınız?
Tereyagini erit biraz pekmez koy,yarim cay bardagi kadar da su. Bi tasim kaynasin azicik da karabiber at. Bide bunu dene bakalm. Oksurukte kullaniyoruz bu tarifi biz.sifa olsun insallahKızlar bu öksürük beni mahvedecek bir aralar birşeyler yazan vardı lütfen bana da yazar mısınız?
İyiyim malim yuvarlanıyorum işte sen nasılsın havalar nasıl?Bebişimmm naassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?