Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mis kokular ben sen be negom
Bingo kırmızı olan mı onu aldım daha denemedim hemen deneyim
Viking hangisiydi canım?

Mis kokular ben sen be negom
Bingo kırmızı olan mı onu aldım daha denemedim hemen deneyim
Viking hangisiydi canım?
Bingo kırmızı parfüm kokusu gibi çok tercihim değil o ama çok kalıcı.
Bingo beyaz sensitive ve viking sensitive yıllarca kullandım ben, bizim evin kokusu oydu denebilir.

Bu yıl çok değişiklik yaptım. Bingo şakayık favorim, yıldız çiçeği ve manolya da denedim.
Viking all star ve relax deniycem çok güzelmiş. Vikingin kokusu uzun süre kalıcı oluyor.
Abc ege sahilleri de denedim kokusu güzel ama çok kalıcı değil gibi.
Vernelin kokuları da kalıcı yoğun değil bence.

Allahımm ne güzel bilgiler
Ss aldım negom hakkını helal et

Füze hızıyla
Yatak odası
Ütü odası
Çalışma odası
Banyo ve tuvalet
Ara koridorlar
1 makine çamaşır halledildi.
Bahsedilen odalar silindi, süpürüldü, toz alındı.

Oturma odası ve mutfak kaldı. Biraz mola verip onları da elden geçirirsem akşama yemeğe misafirim var, yemeklere girişicem.

Kuşumun vitaminleri ve kafes temizliğini de yaparsam oh misss

Selam canlar hastanedeydim aşılama iicin 14 iğne verdi ama piyasa da yok .bı eczacı haber vericek baaklm bı tanede çatlama iğnesi sanırım
2/3 bine patlicak sanırım bize
Devamlı gittigim eczaneye gittim bakalimm raporu incelicez fiyatı vs haber vercez dedi ay sonu adet olucam yüksek ihtimal 2. Günü gidecem ilk iğne orda yapılacakmış sonra kendim yapcam sanırım
İlaç adı fostimon arastirdim göbekdenmis bakalm
Rabbim hayirlsiini nasip etsin cümlemize
Eve geldiğim gibi hazr çorba yaptım bı yandan bulaşık makinesini bosalttim sofra kur kaldır makineyi çalıştırdım
Çarşamba gece mutfağı dip kose yapicam persembe odaları balkonları
Cuma da son kez yemek yapıp anneme gecicem

Kızlar bu öksürük beni mahvedecek bir aralar birşeyler yazan vardı lütfen bana da yazar mısınız?
Canım grintuss diye bir şurup var o bana çok iyi gelmişti bitkisel emziririken kullanabilirsin

Kızlar bu öksürük beni mahvedecek bir aralar birşeyler yazan vardı lütfen bana da yazar mısınız?
Tereyagini erit biraz pekmez koy,yarim cay bardagi kadar da su. Bi tasim kaynasin azicik da karabiber at. Bide bunu dene bakalm. Oksurukte kullaniyoruz bu tarifi biz.sifa olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…