İnşallah hemen geçer canım öksürük çok sinir bozucu oluyordoktor bugün bana öksürük şurubu yazdı. Kaç aydır geçmiyor dediğim için ciğer filmi çektirin mutlaka dedi
Tarifler:
Dut ayva yağrağı kaynat
Elma kaynat
Kuru soğanı doğra şöyle yarım bardak kadar balın içine koy kapağını ört bir gün dursun. Süz şurup gibi suyunu iç.
Siyah turpu oy dibini iğne ile del içine bal koy altına bir bardak koy ona süzsün,bu da şurup gibi içilecek
Keçi boynuzu pekmezi ve özü mutlaka tüket
Zencefil,zerdeçal,bal karışımı
Hatmi çiçeği çayı
Kekik çayı
Deneye deneye bulacaksın artık hangisi şifalar vesile olursa.
Ben sana toprak atarım ay pardon su atarım tez bitsin diyeMeerhabayn hatunlar
Dün görümcem vardı sadece evi süpürfüm
Bugün anneme gittim yeni geldim hiç iş yapmadım
Yarına sonsuz maraton beni bekler
Çok geçmiş olsun canım. Öksürük için kekiği iyice öğütüp balla karıştırım günde 3 yemek kaşığı tüketirsen rahatlatıyorYa gerçekten korona değil bu öksürük insanı mahvediyor çocuk artık delirdi öksürme sesimden
Evet yavru muhabbet kuşuMuhabbet mi? Üşüttü mü acaba? Kuşum var ama hastalıklara çok hakim değilim
Ben sana toprak atarım ay pardon su atarım tez bitsin diye
Ah yavru çok hassas şu an kabarık mı duruyo kabarık durması hastalık belirtisi zatenEvet yavru muhabbet kuşubugün temizlik yaparken evi havalandırdım üşüttü sanırım aptal kafam
Ne kadar iyi gelmiş annene gitmekvalla bonusum şu saatten sonra istersen çakıl taşı at bu keyifle evi yalar yutarım
Hayır kabarık değil ama bazen kabartıp düzeliyor hemen. Napıcam birşey olur muAh yavru çok hassas şu an kabarık mı duruyo kabarık durması hastalık belirtisi zaten
Evet annemi görmek çok iyi geldiNe kadar iyi gelmiş annene gitmek
Yok canım randevu alayım bakalım. Antibiyotik, böyle alerjiye karşı bir ilaç sanırım içeriğinde hem soğuk algınlığı hem antihistaminik yazıyor. Öksürük şurubu.Sana ne verdil negom? Çektirdin mi filmi?
Görümcen olay yeri incelemeye mi gelmiş kv haberinden sonraMeerhabayn hatunlar
Dün görümcem vardı sadece evi süpürfüm
Bugün anneme gittim yeni geldim hiç iş yapmadım
Yarına sonsuz maraton beni bekler
Yok o ara bulucuGörümcen olay yeri incelemeye mi gelmiş kv haberinden sonra
Aramasın diye haberi o mu getirdi? Çok da güvenmeYok o ara bulucuhaber getiren
Aramasın diye haberi o mu getirdi? Çok da güvenme
Hayır kabarık değil ama bazen kabartıp düzeliyor hemen. Napıcam birşey olur mu
Salon mu ayrıtı mı lı vay anasınıSalonu ayrintili temizledikten sonra sadece mutfak ve yataklari topladim o kadar. Yarın devam ederim insallah
Gercekten inanilmazSalon mu ayrıtı mı lı vay anasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?