Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun kuzum evde silverdin var mı ?
Gecen komşum bir şey söyledi iyi geliyormuş ilk suyun aldına tutuğun an üzerine toz şekeri sep acısını alıyor dedi.
Silverdin sürdüm acısını aldı ama çok kabardı ya

Selam kızlar bakamadım ecZaciyla uğraştım yarın ilaçlarımı Alicam inşallah 500₺ hepsi devlet karşıladığı için
Eşimin kuzeni geliyor kalıcak bı kaç gün
Eltimler geldi çaya öyle geçiyor zaman bakalam yarın temzlige girisicem sanırım pazar isi de var .
Off bugün eczaci sinir etti beni sabahtan beri
Sabah ilaç geldi diye arıyor sonra başkasına veriyor .
Öğlen geldi diye arıyor hop eksik getirmiş
Ecczane sahibi bı kızdı kadına yapamicaksaniz hastaya söz vermeyin vs
Resmen deli etti beni ordaki kadın
Neyse yarın getircekler paranın hepsini o zaman vericem
Hepsini birden getirceklerini anladılar sonunda tüm gün eczaneyle telefonlastik resmen
Orda da iki defa anlattım öyle anladılar çok şükür kendi hatalarini kabul ettiler
Çok stresliydi yani
Normalde orda saklansin isterdim ama işte onlara guvenemedim
Hatta ilk aradığında yakınında eşimin amcası vardı
Alicakti ki başka hastaya verdik diye aradılar neymiş saat vermemisim ozellkle belirttim halbuki Alicaklar diye
Bende dünden beri eczane eczane dolaştım ordan telefon gelmeden net bişi demedim kimseye ama yaptıklarına bak bı de eksik getiriyorlar neyseki hallettim

Yemin ederim günün salı olduğunu yaklaşık 1 saat önce öğrendim Pazarı kaçırdım gidemedim diye üzülüyordum eşim dedi pazar yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…