- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Bilmem öyle ilaçtan mı acaba
2 haftadir o his benimle hala kullaniyorum anam ağladi resmen. Hicbiseyin tadini alamaz oldumAntibiyotik kullanınca ağzı böyle zehir gibi acı acı olan var mıne geçirir bunu ya akşamdan beri berbat bir his
Benim anneminde vardı gör şimdi nerde
Ev alakası yok bunu özel tokumuşlar bu evin şark köşesi olacak yeride yok.
O halı yer minderleriyle süslenecek köşede şömünen olacak bakırdan divan sofrası olacak
Kaneviceden perdeler
2 haftadir o his benimle hala kullaniyorum anam ağladi resmen. Hicbiseyin tadini alamaz oldumTatli seyler ic veya ye meyve iyi geldi negom
Tarzların her eve uygun döşenmesi taraftarıyımişte ev sahibinin zevki de özel değil demekki. eklektik ya da etnik tarzla ne güzel uyardı o halı
illa şark köşesi kanevice perde falan gerekmezdi. Türkiyede çoğu insanın mobilya zevki ve tarzi olduğunu düşünmüyorum ben. kendimi de dahil ediyorum bu gruba tabi.
ne geleneksel ne modern diyemeyiz piyasada ne varsa onu aliyo herkes
Çekildi mi dişin2 haftadir o his benimle hala kullaniyorum anam ağladi resmen. Hicbiseyin tadini alamaz oldumTatli seyler ic veya ye meyve iyi geldi negom
Geçmiş olsun ervaİki gündür çok hastayım bütün vücudum ağrıyor
O yüzden aktif olamıyorum.
Sağol❤Geçmiş olsun erva
Gittin mi doktora falan çocuk da vardı dimiSağol❤
Geçmiş olsunİki gündür çok hastayım bütün vücudum ağrıyor
O yüzden aktif olamıyorum.
Bende kardan kendimi alamıyorumAnnemde olduğum için genelde yan gelip yatma ve ırgat gibi çalışma arasında gidip geliyorumpek aktif degilim bakıyorum arada.
Sorma ya gitti çiçek bu cümleyi sıklamen için kullanmıştım"Ehline düşmeyen herşey ziyan. Can da inci mercanda."
sizin oralarda belki olmuyordurSorma ya gitti çiçek bu cümleyi sıklamen için kullanmıştım
Bilmiyorum ki niye öyle oldu haftada bir suladım yerini serin ettimsizin oralarda belki olmuyordur
Bana tokanmayin cok fenayamSen ver ödevi
Dolabin kenari küflendi de canim zaten eğer cözüm olmazsa cikcaz böyle cekemem yani.Ya işin çok zor ne diyim kim yaptıysa şu binayı Allah bildiği yapsın.Eşyaların zarar görüyor mu küflenme olmasın dikkat et.Küfte varsa hastalık yapıyor canım aman dikkat et.Keşke çıkabilsen kurtulsan şu evden.
sana da geçmiş olsun bebegimsu
bitti mi peki artık
Sagol noterimsu. Yok ya cekilmedi iltihap sarmış çenemi o tarafı. Bir kutu antibiyotik daha yazdı.Çekildi mi dişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?