Düzenli Evimiz & Hayatımız

işte ev sahibinin zevki de özel değil demekki. eklektik ya da etnik tarzla ne güzel uyardı o halı
illa şark köşesi kanevice perde falan gerekmezdi. Türkiyede çoğu insanın mobilya zevki ve tarzi olduğunu düşünmüyorum ben. kendimi de dahil ediyorum bu gruba tabi.

ne geleneksel ne modern diyemeyiz piyasada ne varsa onu aliyo herkes

Tarzların her eve uygun döşenmesi taraftarıyım
Çok karışmış harmanlamış şeyleri kişisel zevk olarak sevmiyorum
Şark köşesi bende uyandırdığı hissiyad çok başka
Tavanında ayna olan bir ev ne etnik döşenir şarkta olmaz uyarlamada olsa oraya ait olmaz zorlama durur haliyle ya modern şık olcak ya da avankart tarz olcak
Türküyede kişiye özel çalışmalar yok helede şu pandemide tasarlamada üretimde durdu hepsi fotokobi makinesi gibi bilgisayara çiz robotta kesin biçsin karşınnda seni anlayan hiç bir üretici yok en basiti
Marangoza gitip durumunu istediğini anlatmaya kalksan göbeğin çatlıyor yapmaya kalksalar sonuç örnek: inek istersin alsana fil şikayet ettiğin an binbir türlü bahane hatta şirin olsun diye aaa bak bunun hortumuda var derler bozdursan çöp olur diye meçbur razı geliryosun.
Herşey yerinde kullanıldığı zaman güzel
U UcanSupurge dediği gibi "Ehline düşmeyen herşey ziyan. Can da inci mercanda."
Bu hazırcılık bize zanaatlarımızı kabeyttirdi

Bana tokanmayin cok fenayam

Dolabin kenari küflendi de canim zaten eğer cözüm olmazsa cikcaz böyle cekemem yani.
O odayi kullanmiyoruz su an canim sürekli havalandiriyorum bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…