Nego duymasın sana maratona çıkalım mı falan demicem bonus. benim ev pis sen de otur yastık ör beni yalnız birakma
iyiyim canım çok şüküraynı tas aynı hamam bende
Bonus durdurulamıyorduRunner öreceğim makreme iplerinden inşallah
Dün komşuma paha da yüksek el örmesi halı gelmişama onun için şark köşesi lazım ciddi anlamda evle alakasız bir model ve renk komşum koyacak yer yok fiyatını duyunca satıp koluma bilezik yapayım dedim diyordu
Komşularda zengin tabiiDün komşuma paha da yüksek el örmesi halı gelmişama onun için şark köşesi lazım ciddi anlamda evle alakasız bir model ve renk komşum koyacak yer yok fiyatını duyunca satıp koluma bilezik yapayım dedim diyordu
Ben de öyleyim çayım sıcak olsun isterim.Ice tea sevenler nasıl içiyor anlamam.Bazı arkadaşlar çayı az soğutup içiyor özellikle.Sıcak çay sevdasından bunlar hep
Böyle bir durgunluk bir sakin görülmüş hal değil bendeseyyy ehem öhöm kem küm
nasılsın negom
Evet ödevin yokluğuna sevinen sevinene bugünSelammmm
Ödev yokmuş diyollaa
Para parayı çekiyor ondanBenim hiç zengin komşum olmadı ki
Dün çok yoruldum nego yazmadım yaptıklarımı ama yine bir anam ağladı operasyonuyduEvet ödevin yokluğuna sevinen sevinene bugün
Ben de öyleyim çayım sıcak olsun isterim.Ice tea sevenler nasıl içiyor anlamam.Bazı arkadaşlar çayı az soğutup içiyor özellikle.
Böyle bir durgunluk bir sakin görülmüş hal değil bende
Bilmem öyle ilaçtan mı acabahayırdır inşallah negom
ödev de vermemissin zaten
Benim anneminde vardı gör şimdi nerdecidden halıdan anlamıyo senin komsu
onlar eskidikçe kıymetlerin şeyler yahu.
hem de şark köşesi mi var her halısı olanın. demekki çok modern fabrikasyon dosemis evini
halıya üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?