Şimdi allah var ben de olurBen de niya böyle istekler hiç olmuyor ya, tüü bana tüüüü
Geçen gece gece camekanı silen bendim sankiBen de niya böyle istekler hiç olmuyor ya, tüü bana tüüüü
Dikkat et canım, ama kar çok güzel yaaHava çok soğuk bugün. Azıcık dışarı çıktım, yüzüme soğuk vurdu başım ağrıyor
Ya aynısını biz de yaptık, itiraf et sen kesin bizim komşusunDikkat et canım, ama kar çok güzel yaa
Dün ve ondan önceki gece arkadaşlarımla dışarı çıkıp kar topu oynadık. Birbirimizi kara attık defalarca, şok etkisi yarattı resmenhava eksilerdeydi, eve geldiğimde üstüm başım su içindeydi hep normalde hasta olurum hemen ama olmadım şaşkınım. Bugün bi mayışıklık var.
Buz donduydu silerkenGeçen gece gece camekanı silen bendim sanki
Mısır patlatsam yer miyizŞimdi allah var ben de olur
Konum veer ne taraflardasınnYa aynısını biz de yaptık, itiraf et sen kesin bizim komşusun
Gerçi yan sitede de çıkmışlardıKonum veer ne taraflardasınn
Kara çıkıp da birbirini kara atmayan yoktur heraldeYa aynısını biz de yaptık, itiraf et sen kesin bizim komşusun
He yaa, çocuklar gibi olduk. Çok zevkliydiKara çıkıp da birbirini kara atmayan yoktur heralde
Cam açÖzele de geleyim mi
Msn kasıyo tel var mıCam aç
Hava çok soğukCam aç
Valla bizim sitede 1 tane bile çocuk yok, ne biçim çocuklar anlamadımGerçi yan sitede de çıkmışlardıuzun aradan sonra kar görünce böyle olduk
Ustüne biseyler giyinHava çok soğuk
Dün 9da inip 10buçykta çıktık. Burnum kıpkırmızı olmuştuValla bizim sitede 1 tane bile çocuk yok, ne biçim çocuklar anlamadımaileleri hasta olurlar diye mi bırakmıyor ne! Hiç çıkmıyorlar...
Biz 3-4 kadın kar yağdığından beridir akşamları hunharca karın içinde debeleniyoruz. Ama nasıl eğlenceli, gül gül öldük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?