Saatlerde tutuyorDün 9da inip 10buçykta çıktık. Burnum kıpkırmızı olmuştu
Çıkar olacaktı sankiUstüne biseyler giyin
Büskivili pastam var dolapta. Onu çıkarayım bariCanım baklava çekti şöyle fıstıklı
Kraalll bi film de aç misMısır patlatsam yer miyizeşim yok evde tekim canım birşeyler yemek istiyor
Ben ve eşimKara çıkıp da birbirini kara atmayan yoktur heralde
Kalbimi kırdın, kocamı yollayam ds baklava alsınBüskivili pastam var dolapta. Onu çıkarayım bari
İttiricen çaktırmadanKraalll bi film de aç mis
Ben ve eşimdünyanın en düz adamıyla evliyim de
Benim de dümdüz. Aşırı düz, fena düz, düzoğlu düzKraalll bi film de aç mis
Ben ve eşimdünyanın en düz adamıyla evliyim de
Giderse yolla LitfenKalbimi kırdın, kocamı yollayam ds baklava alsın
Deneyecekler bir günİttiricen çaktırmadan
Geçmiş yıllarda kar yağdı, hadi inelim dedim. Allahın karı mı bitecek yarın ineriz dedi. Sabahına kar eridi, 3 yıl kadar da yağmadıDeneyecekler bir gün
Aynısının tıpkısı işte bizdeki de düğümüzde gözlerinin içine bakıyorum dans ederken babam bakıyor demez mi gelinle damadız sonuçta baban da bakacak anan daBenim de dümdüz. Aşırı düz, fena düz, düzoğlu düzben komşularla indim. İyi erinmiyorsun diyor
Mısır patlatsam yer miyizeşim yok evde tekim canım birşeyler yemek istiyor
Off ne güzel olurduCanım baklava çekti şöyle fıstıklı
Tövbeler olsun günlerdir çıtırtısını duyuyorum hayaliCanım baklava çekti şöyle fıstıklı
Bonus senle oturup bi leğen mısır yemek istiyorum eşimle hiç tadı yok patlatasım gelmiyor onun yüzünden tane tane yiyor Mısır tane tane mi yenir ya avucun ne güne duruyor diyecem bir gün de hödüklüğüm ortaya çıkmasın diye ses etmiyorumSenin leğenin ayrı benim leğenim ayrı olsun ama
Bunlar hep regldenTövbeler olsun günlerdir çıtırtısını duyuyorum hayali
Tane mi yaBonus senle oturup bi leğen mısır yemek istiyorum eşimle hiç tadı yok patlatasım gelmiyor onun yüzünden tane tane yiyor Mısır tane tane mi yenir ya avucun ne güne duruyor diyecem bir gün de hödüklüğüm ortaya çıkmasın diye ses etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?