- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
O ne biçim acıtıyor bilsen o taş içerde dursun diye karı iyice sıkıştırıyorlar hem kar hem taş of ofBi akrabamız vardı hep aklıma gelir kışın kartopu oynarken içine taş koyup atarmış daha eğlenceli olsun diye
Benimle deTane mi ya5 tane anca işte biz dün tv ışığında yedik kızlarla öyle eğitimliler ki
Benimle yemek yemek istenir zaten süpürge genelde tanıyanlar ister
O değil benim kız da babası kılıklı kibar kibar YiyorTane mi ya5 tane anca işte biz dün tv ışığında yedik kızlarla öyle eğitimliler ki
Benimle yemek yemek istenir zaten süpürge genelde tanıyanlar ister
Eşim ben ve arkadaşı bir iş toplantısı için il dışındayız kahvaltıya indik açık püfe adam betekle balı kapıp masaya gedirmiştiBenimle deçok yakın bir arkadaşım var ben gibi pandemiden ötürü açık büfeler yok ya bi yer bulmuş açık büfe kahvaltı bi dünya çeşit var oraya ben gidemiyorum diye gitmiyor beni bekliyor hiç kimse ikimiz gibi yiyemez diyor
Tamam sana daha büyük leğen patlatacağımSenin leğenin ayrı benim leğenim ayrı olsun ama
Herkes pis boğaza düşmüşHerkes mısıra mı kaçtı
Evde tek olunca canım sıkılıyor. Yollar buz anneme gidemedim.Herkes pis boğaza düşmüş
Aman ha dikkat et fena yollar, kızak gibi. Otur evde sinema gecesi yapEvde tek olunca canım sıkılıyor. Yollar buz anneme gidemedim.
Ben beşiğimin başındayımHerkes mısıra mı kaçtı
Ot mu açık büfede en son yiyeceğim şeyEşim ben ve arkadaşı bir iş toplantısı için il dışındayız kahvaltıya indik açık püfe adam betekle balı kapıp masaya gedirmişti
Benim tabakta yeşillik var bana bakıp yengede hep ot yiyor dedi
Ne kocalar var ya rabbi
Sıhhatler ola bonusumKızımı yıkadım beni de aradan çıkardım
Ben de 1 kilo patates istedim ellerim dolarsa düşerim diye almadım diyo . Gece sateni giydirem de yataktan fıydıram şunuNe kocalar var ya rabbi
Ah ahhNe kocalar var ya rabbi
Demi benimki hayatta gitmez bi de ne baklavası yeaaa diye ağzını yayaarNe kocalar var ya rabbi
Saten de kurtarmazBen de 1 kilo patates istedim ellerim dolarsa düşerim diye almadım diyo . Gece sateni giydirem de yataktan fıydıram şunuzalımın oğlu
Ah ahhbenim adama desem sırf almamak için baklavanın zararlarını anlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?