Aaaa ne oldu acabaKız ne olduysa uzun süredir gidemedik. Kv 3 ay oldu gideli. Eşimle haftasonlarımız uymuyor bir türlü. O evdeyse ben işte, ben işteysem o evde
Normal kahvaltı aldım çok çeşit olunca kafam karışıyor benimOt mu açık büfede en son yiyeceğim şey
Kız ne olduysa uzun süredir gidemedik. Kv 3 ay oldu gideli. Eşimle haftasonlarımız uymuyor bir türlü. O evdeyse ben işte, ben işteysem o evde
Kar yağdı, sular akmıyor, o yüzden olduKaçma çok acımayacak
Nayırrrrr, nolamaazzzzzzzişte göze gelmek nasılmış teyo hanımsana o kadar dedik bizi köye özendirme diye
İnsan canının derdine düşünce başkasını düşünmüyorSelizayın vurun boynunu
Öff Teyo gece gece bana mısır patlatacaksın canım çektiTamam sana daha büyük leğen patlatacağımüff teyoya bak galpli pasta yapmış
Benim midoşumda dans ediyorlarÖff Teyo gece gece bana mısır patlatacaksın canım çekti
MidoşBenim midoşumda dans ediyorlar
Koy poşete len sübyen yarın yesinBonus kız mısır istedi bi legen patlattım aklıma sen geldin ama sorun şu ki kız 3 yaşında hunharca zebil olmasın diye yiyorum baika bi şey degil
Her filmi harika yaaKızlarla dangalı izledik niye ertelemişsem bu filmi harikaydı ya
O anlamda degil kkz çocuklara legen legen yapıyon ya ondan dedimHele yaa herkesin kapasitesi var mısır deyince bi benim adım çıkmış
Anında bitiyor ki eşim sevmiyo o bi tane bile almazO anlamda degil kkz çocuklara legen legen yapıyon ya ondan dedim
Yarısı kaldı bizimdeAnında bitiyor ki eşim sevmiyo o bi tane bile almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?