Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tamam hoşgeldin
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Bugün annemi görmeye gideceğim. Yarın görüşürüz inşAllah
Hayırlı yolculuklar canım
Günaydın canlarım, baş ağrısı boğaz ağrısı var, yarın uçuşum var, gidip pcr testi vereceğim. Pozitif çıkarsa o zaman görün filmi
Geçmiş olsun umarım değilsindir
Bu duaya amin denir Nego aminn Herkese Günaydın :) bu geceyi ateşsiz atlattık günlerdir ilk defa uyuyabildim şükürler olsun ki. 3 defa rüya bile gördüm.
Maşallah
Günaydın canlar şimdi otobüsteyim
Ev supuruldu havalandirildi
Bulasik makinesi çalıştirildi
Çamaşır asıldı
Gerisi eltime emanet
Hayırlı yolculuklar

Ev toparlandı.Salon ve mutfak süpürüldü.Telefon trafiği vardı bugün epeyce konuştum.Ispanak kavurdum akşama börek yapacağım inş. Nego ben katı diyetteyim şuan da o yüzden böreğin üzerine ne sürebilirim gül böreği yapacağım kendim için bi kaç tane ayırcam.Süt yoğurt sıvı yağ sürüyorum normalde.Sıvı yağ tek sürsem güzel kızarır mı ?

ben sadece yag sürüyorum üşenince:) fena olmuyo teneffüs tabi yumurta yoğurt gibi kızarmıyor ama kızariyo baya

ben sadece yag sürüyorum üşenince:) fena olmuyo teneffüs tabi yumurta yoğurt gibi kızarmıyor ama kızariyo baya
Deneyeceğim canım sağol el mahkum idare edeceğizBaklavada sakıncalı birşey var mıdır canım sen tecrübelisin Eşim almış resmen bana işkence gibi şu an dolapta duruyor ama yiyemiyorum

Deneyeceğim canım sağol el mahkum idare edeceğizBaklavada sakıncalı birşey var mıdır canım sen tecrübelisin Eşim almış resmen bana işkence gibi şu an dolapta duruyor ama yiyemiyorum

tereyağ varsa sıkıntı canım bence yeme.
un helvası irmik helvası falan yap eğer şerbetli bisey çekiyorsa canın.
fındık fıstık falan da alerjik olduğu için yenmiyo bir süre.
siz gittiniz mi alerji doktoruna randevu ne zamandı

İrmik helvası olabilir aslında aklımda vardı yapmak isterim.☺ Randevu alabildik bayağ uğraştık ama aldık şükürler olsun 4 şubatta çocuk gastro ya gidicez inş.

İrmik helvası olabilir aslında aklımda vardı yapmak isterim.☺ Randevu alabildik bayağ uğraştık ama aldık şükürler olsun 4 şubatta çocuk gastro ya gidicez inş.

ay çok şükür inşallah güzel haberlerle gel canım
sen bebeği takip edip not almaya tarih tarih kaydetmeye devam et. böylece gözlem için de ekstra zaman kaybetmezsiniz:)

irmik helvası yaparken de granit tencerede kavrulmazmis canım kaplamasıni bozuyomus. aklında bulunsun:)

Amin canım çok sağol.❤ Bikac fark ettigim sey oldu bu süreçte.Benim de tencereler granit ve seramik ben de çelik almayı düşünüyorum ya hiç kullanışlı gelmiyo granit vs. artık.

Amin canım çok sağol.❤ Bikac fark ettigim sey oldu bu süreçte.Benim de tencereler granit ve seramik ben de çelik almayı düşünüyorum ya hiç kullanışlı gelmiyo granit vs. artık.

bulaşık makinesine atılmayan hiç bisey pratik değil bebek küçükken
ne fark ettin mesela:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…