- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ben alerjiyi kast etmiştim canımfistık çekirdek yediğimde huzursuzdu sanki.
İlk takdir belgesi geldi gözyaşım pıt falan.Niye ki canım. Karneler nasıl bu arada
Maşallah canım kızlarınaİlk takdir belgesi geldi gözyaşım pıt falan.
Küçüğünde okuyorum madalyası geldi.
Amin. İyi olmana sevindim.Kızlar selam olsun hepinize
Bu korona yıktı geçti resmen iliklerime kadar hissettim hastalığı. Nasıl oldu bilmiyorum ama o öksürük mahvetti beni.
Yazdığınız herşeyi denedim bi ara o kadar şey denedim ki mideyi bozdum büyük hata ettim. Bu kadar yüklenmeyecektim.
Netice itibariyle şunu anladım öksürüğü kesen birşey yok sadece hafifleten var oda 2-3 saat.
Dün eczaci önerdi bir şurup onu ıctim daha iyiyim. Belki de oda işe yaramadı artık öksürük kendiliğinden hafifliyor belki de.
O kadar dikkat ettim korundum bebeğim için çabaladım bor fayda etmedi eşim yine hastalık getirdi bize.
Neyse olacağı var mis demek ki diyorum başka birşey diyemiyorum. Rabbim beterinden korusun inşallah
Ayyy yerim ben onlarıİlk takdir belgesi geldi gözyaşım pıt falan.
Küçüğünde okuyorum madalyası geldi.
Tekrar mı oldun canım benim. Çok geçmiş olsun. İyi olun yaKızlar selam olsun hepinize
Bu korona yıktı geçti resmen iliklerime kadar hissettim hastalığı. Nasıl oldu bilmiyorum ama o öksürük mahvetti beni.
Yazdığınız herşeyi denedim bi ara o kadar şey denedim ki mideyi bozdum büyük hata ettim. Bu kadar yüklenmeyecektim.
Netice itibariyle şunu anladım öksürüğü kesen birşey yok sadece hafifleten var oda 2-3 saat.
Dün eczaci önerdi bir şurup onu ıctim daha iyiyim. Belki de oda işe yaramadı artık öksürük kendiliğinden hafifliyor belki de.
O kadar dikkat ettim korundum bebeğim için çabaladım bor fayda etmedi eşim yine hastalık getirdi bize.
Neyse olacağı var mis demek ki diyorum başka birşey diyemiyorum. Rabbim beterinden korusun inşallah
Valla iyiyim canım şükür ama şu 10 gün resmen ciğerim söküldüAmin. İyi olmana sevindim.
Valla teom bu sefer fenaydı allah beterinden korusun. Allah razı olsun canım benimTekrar mı oldun canım benim. Çok geçmiş olsun. İyi olun ya
Çok çok geçmiş olsun. Bir daha ötenizden dahi geçmesinValla teom bu sefer fenaydı allah beterinden korusun. Allah razı olsun canım benim
Ah canım çok geçmiş olsunKızlar selam olsun hepinize
Amin inşallah cümlemize uğramaz hicbir hastalıkÇok çok geçmiş olsun. Bir daha ötenizden dahi geçmesin
Çok teşekkür ederim canım benimAh canım çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim bi daha hiçbirimize yaşarmasın.Kızlar selam olsun hepinize
Amin canım amin inşallahÇok geçmiş olsun canım.Rabbim bi daha hiçbirimize yaşarmasın.❤
Bugün anneme gittim mantı yaptık evdeki tüm işler duruyor21 ocak ödevi
Süpürge içini temizlemek, aparatları vs yıkamak.
Duvarda saat tablo ne varsa tozunu almak.
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
A R Y A
@-Erva-
Z zeynebzeyneb
Süpürge içi temizlendi, aparatları silindi.21 ocak ödevi
Süpürge içini temizlemek, aparatları vs yıkamak.
Duvarda saat tablo ne varsa tozunu almak.
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
A R Y A
@-Erva-
Z zeynebzeyneb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?