Sana da iyi günler jös unuttun biziGünaydın nego günaydın kızlar
Seni sizi unutmak ne mümkün muhteremSana da iyi günler jös unuttun bizi
Çok geçmiş olsun canım neyseki toparlamış.Rabbim beterinden korusun.Büyük kızım korana oldu kuzum yurtta karantinada .
Dün akşam biraz daha iyim deyince rahatladık
Çok şükür .
Öyle mi diyorsun inş.geçicidir bugün banyo süresi dolunca yıkadık bi güzel biraz da olsun rahatlamıştır.Size de çok geçmiş olsun inş.huzurlu bebişler olurlar.İkinci ay aşısındandır canım bizimki de 2 gündür fena gece doğru düzgün uyumuyor 4. Ay aşısını oldu o da bu arada rota aşısını yaptıracak mısın ? 3. Ayda aşı yok bizim hemşirenin tavsiyesiyle 3te ilk dozu yaptırdık
Yüzde yüz katılıyorum sana.☺ Bazen paramda olsa diyorum amaYemin ederim su hayatta sağlığın varsa herşeyin var yoksa yok yani
Zamanla geçicek demek bununla bitmiş olsun inşallahHâlâ mide bulantısı devam ediyor iştah yok.
Beni bütün ilaçlar şişirdiği için sadece sıvı tükettiğim halde kilo almıştım koronayken
Çamaşır suyu sık beklet canım benim hep küfleniyorTam da ihtiyacım olan şey. Derz araları küf yapmış
Günaydın badem gözlüm
Eline sağlık ne iyi yapmışsın.Günaydın canlar dün annemin mutfağı dip köşe yaptım mis gibi oldu
Odaları da sildim supurdum
Bugün dinlenme günüm
Buralarda kar tuttuKocaeli eve nasıl gidicem onu düşünüyorum hem evimin yolu hemde annemin yolları bayır
Geçmiş olsun canım. Uzakta olunca aklın kalır tabii.Büyük kızım korana oldu kuzum yurtta karantinada .
Dün akşam biraz daha iyim deyince rahatladık
Çok şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?