Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yüzde yüz katılıyorum sana.☺ Bazen paramda olsa diyorum ama Gençlik gidiyor bazı şeyler içimizde ukte kalıyor. Bebeğin nasıl katı diyetten sonra sizde rahatlama oldu mu canım.
Bizim ki mama da alıyor canım o sebeple pek anlamıyorum rahatsızlığını. Kullandigim mama süt alerjisi bebekler için. Ben sadece saf süt içmiyor birde direk yoğurt yumurta yemiyorum. Gerisini az az alıyorum besinlerle. Sadece anne sütü versem muhtemelen hiv yiyemezdim

Büyük kızım korana oldu kuzum yurtta karantinada .
Dün akşam biraz daha iyim deyince rahatladık
Çok şükür .

Bonus 1 haftada 3 kg vermişim coronanin tek hayri bu oldu bana

Beni bütün ilaçlar şişirdiği için sadece sıvı tükettiğim halde kilo almıştım koronayken
Şimdi antibiyotik kullanıyorum el parmaklarımı bükemiyorum ödemden

Ben de hasta olacak gibiyim oldum belki de bilmiyorum
Hepinize geçmiş olsun

Eline sağlık ne iyi yapmışsın.
Canm yaşlı bı de ağır iş yaramıyor anneme dün tencere dolabini düzeltti sadece gece sırtı ağrıdı hep hastane sürecinde çok gidemezsem söz verdi ağır iş yapmicak yardımcı alicak
Benm eve giden otobüs seferleri aksamis
Bende bı diğer otobuse bindim ,1 saate ancak bindim otobüse inince de taksiye bincemm. Eve gecicem ayy çok soğuk çoğu şehir arası araçları da yoktu herkes belediyeyi aradı yarına daha da artar kar ,-13 e kadar dusucek sıcaklık hayirlsi rabbim herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…