Bizim ki mama da alıyor canım o sebeple pek anlamıyorum rahatsızlığını. Kullandigim mama süt alerjisi bebekler için. Ben sadece saf süt içmiyor birde direk yoğurt yumurta yemiyorum. Gerisini az az alıyorum besinlerle. Sadece anne sütü versem muhtemelen hiv yiyemezdimYüzde yüz katılıyorum sana.☺ Bazen paramda olsa diyorum amaGençlik gidiyor bazı şeyler içimizde ukte kalıyor. Bebeğin nasıl katı diyetten sonra sizde rahatlama oldu mu canım.
Bir dönem bizde sıkıntı yaşadık ama atlattık:)Kv de ile arası iyi olan biri çıktı sonundaiyi oturmalar canım
Aldım zaten temizleyecektim23 ocak ödevi
Banyo temizlemek, hazır klasik banyo günüyken
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@sudem34
yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Negoooooo sen şeker gibi hatunsun ondan çekmişsin suyu ödemiBeni bütün ilaçlar şişirdiği için sadece sıvı tükettiğim halde kilo almıştım koronayken
Şimdi antibiyotik kullanıyorum el parmaklarımı bükemiyorum ödemden
Allaha bin sukur yine hafif atlattik elhamdülillah bonbonnnnnZamanla geçicek demek bununla bitmiş olsun inşallah
Saglikta ben anca iskembeyi nasil doldurayım diye düşünüyodum vermeyi degil bonbonSağlıkla ver hastalıkla değil ya
Oyy elimde hissettim aynı ödemi ya çabuk geçer inşallah kuzumBeni bütün ilaçlar şişirdiği için sadece sıvı tükettiğim halde kilo almıştım koronayken
Büyük kızım korana oldu kuzum yurtta karantinada .
Dün akşam biraz daha iyim deyince rahatladık
Çok şükür .
Beni bütün ilaçlar şişirdiği için sadece sıvı tükettiğim halde kilo almıştım koronayken
Hepinize geçmiş olsunBen de hasta olacak gibiyim oldum belki de bilmiyorum
Canm yaşlı bı de ağır iş yaramıyor anneme dün tencere dolabini düzeltti sadece gece sırtı ağrıdı hep hastane sürecinde çok gidemezsem söz verdi ağır iş yapmicak yardımcı alicakEline sağlık ne iyi yapmışsın.
Hepinize geçmiş olsun
Sağolun canlarGeçmiş olsun canım. Uzakta olunca aklın kalır tabii.
Efser kim hasta geçmiş olsunSağolun canlar
Kahveyi sen cezvede yapKurabiye çanağını ben alayım kahveyi sen
Abla kızım üniversite yanımda değil kovid oldu.Yanımıza gelmek üzereydi yurtta karantinada kaldı.bugün sanırım 4.gün daha iyi 3 gün sesini kötü duyunca bizim de canımız sıkıldı.Efser kim hasta geçmiş olsun
Sabah burada öyleydiNasıl tipi varrr
Bazı yollar ulaşıma kapanmış burada tipiden.
Ya konsantre alıyorum son zamanlar ama konsantre bereketli olmuyor dedikleri ölçü az bence
Ya konsantre alıyorum son zamanlar ama konsantre bereketli olmuyor dedikleri ölçü az bence
Beni 5 litrelik paklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?