- 12 Haziran 2019
- 19.683
- 121.272
- 598
- 37
Bence de ya. Bize söylemedikleri bi şeyler var kesin bana da yetmiyorYa konsantre alıyorum son zamanlar ama konsantre bereketli olmuyor dedikleri ölçü az bence
Beni 5 litrelik paklar
Aynısını düşünmüştüm.Ya konsantre alıyorum son zamanlar ama konsantre bereketli olmuyor dedikleri ölçü az bence
Beni 5 litrelik paklar
Allah şifa versin canım çabucak toparlansın gelsin evine inşallahBüyük kızım korana oldu kuzum yurtta karantinada .
Dün akşam biraz daha iyim deyince rahatladık
Çok şükür .
Öyle değil mi ama ne o öyle bir kapak yarım kapakNego'nun söylediklerine aynen katılıyorum.
Onların parti dedikleri bizim günler işteBen de şu lafa ölüyorum,"Burada vereceğimizi partilerinin hayal edebiliyorum "
Çok geçmiş olsun. Soğuk algınlığı ilacı iyi geliyor.Kızlar ben de iyice şifayı kapmışım, uçağın iptal olması iyi bile oldu. Öksürük, burun akıntısı var iyice arttı.
HiçÖyle değil mi ama ne o öyle bir kapak yarım kapak
Dolduracaksın yumuşatıcı gözünü şööyle
Bildirimle yanlış yazdığımı farkettim. Geçen sene yağmıştıİyi geceler ❤
Kar yağdı bembeyaz olmuş her yer
Görmemiş değiliz ama 2 sene de bir yağıyor seviniyoruz işte
Onlar da kısır da var mıdır kiOnların parti dedikleri bizim günler işte
Makinemiz aynıSome tül perde problemsEki Görüntüle 2993963
Some tül perde problemsEki Görüntüle 2993963
Taşmaz ya ben ne deterjanlar karışımlar koyuyorum köpükten gözükmüyor hiç taşmadıTaşacak hissediyorum doldurdu
Kurabiye kasesini ve kurabiyeleri alayım
İmkan varken alsın tabii canına yazıkCanm yaşlı bı de ağır iş yaramıyor anneme dün tencere dolabini düzeltti sadece gece sırtı ağrıdı hep hastane sürecinde çok gidemezsem söz verdi ağır iş yapmicak yardımcı alicak
Benm eve giden otobüs seferleri aksamis
Bende bı diğer otobuse bindim ,1 saate ancak bindim otobüse inince de taksiye bincemm. Eve gecicem ayy çok soğuk çoğu şehir arası araçları da yoktu herkes belediyeyi aradı yarına daha da artar kar ,-13 e kadar dusucek sıcaklık hayirlsi rabbim herkesin yardımcısı olsun
Ben yumoşa yeni başladım bebiş o yüzden her kokusunu bilmiyorum. Viking ve bingocuyum benAynısını düşünmüştüm.
Maviler nasıldı ya ben bayadır almıyorum
O göz dolacakHiç
bilmem kapakla yumuşatıcı ölçeyim
Hiç sanmam yemek kültürleri var mı ki kısır olsunOnlar da kısır da var mıdır ki
Viking 101 in viking dimi eee oraya çıkmayacağıma göre şu an şunlardan bi tane alim denimBen yumoşa yeni başladım bebiş o yüzden her kokusunu bilmiyorum. Viking ve bingocuyum ben
AlabilirsinKurabiye kasesini ve kurabiyeleri alayım
Beğendim daha kimseye hayrı dokunmaz onunAlabilirsinaslında ben onu biribe hediye almıştım içine kurabiye yapıp gödürecektim bir türlü kismet olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?