En son gittiğimde görmedim canım yumuşatıcısını,diğer temizlik ürünleri oluyor vikingin orda genelde.101 de var mı devamlı olarakben bayağdır girmiyorum gerçi marketlere Eşime aldırabilirim varsa ben de yumuşatıcı meraklısıyım bebiş doğunca azalttım biraz dikkat etmeye çalışıyorum.
İç sesimmiş kendisi canım MerveBurda bi üye vardı. Hapla besleneceğimiz zamana ışınlanmak istiyorum falan demişti
Yeme kısmı bir harika ama yapma nooAaa çok severim yemek yapmayıbi de piyano yada keman açarım bir şef edasıyla yaparım.Yemeyi de çook severim
Kız bu ne 6 tane haakoca kızmıyor mu? bu kadar yumoşa
Hala en çok öptüğüm yerleri enseleri boyunları yavrularımın koklaya koklayaEnsesini boynunu öp benim için mis gibi kokusunu salar bütün eve
Bende de var ama sor gözüm doyuyor mu,aklım almadıklarımdaYer silme şeyim çok az kaldıydı bu sefer çiçekli bi koku aldım bakalım inş güzeldir.
Parke için ayrı aldım.
Her yüzeye uygun temizlik maddesi var evellallah bir çift yedek kol olaydı iyiydi
Keşkeee benim olsaKızlarrr hepsi burada 6 tane yumoş 159,40 a aldım bilgilerinize sunar esenlikler dilerim
Yaaa mutlu yuvamMutlu yuvam favorim ama anasının gözü olmuş fiyatıBir de ersağ favorim
Allah sen bilirsin6 tane neden ya savaş mı çıkacak
Yiyecek stoğu duyduk da deterjanı duymadık
Yumuşatıcı aşkı olmayan anlayamaz bizi leva
Öyle dememe bakma, çok iş yapmasam da ben de deterjan stoğu severim. Şokta 25 TL üzeri indirimlerde sürekli alıyorum. Benim de 1 tane kaldı yumuşatıcım.İnşallah yakın zamanda girer.Yumuşatıcı aşkı olmayan anlayamaz bizi leva
Görürsen sen söyle yine banaÖyle dememe bakma, çok iş yapmasam da ben de deterjan stoğu severim. Şokta 25 TL üzeri indirimlerde sürekli alıyorum. Benim de 1 tane kaldı yumuşatıcım.İnşallah yakın zamanda girer.
EvetttYumuşatıcı aşkı olmayan anlayamaz bizi leva
İsyan çıkarırımBana kalsa evi yumuşatıcı çeşitleri, temizlik malzemeleri ile doldururum ama kocamın sıfatul eşgal böyle oluyor alırken
Muhakkak canım. Kosla leke çıkarıcım da bitti, onu da kovalıyorumGörürsen sen söyle yine banaGeçen de almıştı amaann söylemeyim deme sakınnn
Şoktan hiç alışveriş yapmıyoruz nerdeyseÖyle dememe bakma, çok iş yapmasam da ben de deterjan stoğu severim. Şokta 25 TL üzeri indirimlerde sürekli alıyorum. Benim de 1 tane kaldı yumuşatıcım.İnşallah yakın zamanda girer.
Ya o çok iyi özellikle makineye ekleyince çok etkiliMuhakkak canım. Kosla leke çıkarıcım da bitti, onu da kovalıyorum
Evet canım, elim ayağım diyebilirim. Ben de makineye ekliyorumYa o çok iyi özellikle makineye ekleyince çok etkili
Umcayı kafaya dikince kendime geldimSen nasıl hastasın?
A ha ha adama ne diyeyim evde 4 farklı markanın yumuşatıcısı var haklıEvettt
İsyan çıkarırımKırmızı çizgim yumuşatıcı
Gerekirse döverim
Nerede buluyoruz bu arkadaşı A 101 mi
101 de her zaman oluyor mu bilmiyorum. Yerel marketlerden alıyor eşim genelde, migros da da olabilir bakayım bir.Nerede buluyoruz bu arkadaşı A 101 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?