Düzenli Evimiz & Hayatımız

101 de var mı devamlı olarak ben bayağdır girmiyorum gerçi marketlere Eşime aldırabilirim varsa ben de yumuşatıcı meraklısıyım bebiş doğunca azalttım biraz dikkat etmeye çalışıyorum.
En son gittiğimde görmedim canım yumuşatıcısını,diğer temizlik ürünleri oluyor vikingin orda genelde.
5 litrelik bidonla sensitive hep bulunur evde vikingin

Burda bi üye vardı. Hapla besleneceğimiz zamana ışınlanmak istiyorum falan demişti
İç sesimmiş kendisi canım Merve
Aaa çok severim yemek yapmayı bi de piyano yada keman açarım bir şef edasıyla yaparım.Yemeyi de çook severim
Yeme kısmı bir harika ama yapma noo
Kız bu ne 6 tane haa koca kızmıyor mu? bu kadar yumoşa
Onu yumoşla döverim

Yer silme şeyim çok az kaldıydı bu sefer çiçekli bi koku aldım bakalım inş güzeldir.
Parke için ayrı aldım.

Her yüzeye uygun temizlik maddesi var evellallah bir çift yedek kol olaydı iyiydi
Bende de var ama sor gözüm doyuyor mu,aklım almadıklarımda
En son aldığım parfüm gibi kokuyor

Öyle dememe bakma, çok iş yapmasam da ben de deterjan stoğu severim. Şokta 25 TL üzeri indirimlerde sürekli alıyorum. Benim de 1 tane kaldı yumuşatıcım.İnşallah yakın zamanda girer.
Görürsen sen söyle yine bana Geçen de almıştı amaann söylemeyim deme sakınnn

Öyle dememe bakma, çok iş yapmasam da ben de deterjan stoğu severim. Şokta 25 TL üzeri indirimlerde sürekli alıyorum. Benim de 1 tane kaldı yumuşatıcım.İnşallah yakın zamanda girer.
Şoktan hiç alışveriş yapmıyoruz nerdeyse
Orada mintax ürünleri satılıyordu değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…