Kızlar ben bitane yumuşatıcı kullanıyorum, pembe selpaklar vardı ya eskiden onun gibi kokuyor101 de her zaman oluyor mu bilmiyorum. Yerel marketlerden alıyor eşim genelde, migros da da olabilir bakayım bir.
E adını söyleseneKızlar ben bitane yumuşatıcı kullanıyorum, pembe selpaklar vardı ya eskiden onun gibi kokuyorçok güzel
Pembe canımın içidirBenim evde genelde kullandığım viking ürünleri bunlar.
Mutfak olan portakal kokulu
Wc temizleyici ve doğal çamaşır suyu çiçek kokulu parfüm gibi bayılıyorum. Çam kokusu da var wc için.
Çok amaçlı olanın kokusuna hastayım böyle pudramsı çiçeğimsi
Bu arada mutfak spreyi çok iyi ocağa dolap kapaklarına sıkıyorum mikrofiber bezle sil bittiBenim evde genelde kullandığım viking ürünleri bunlar.
Wc temizleyici ve doğal çamaşır suyu çiçek kokulu parfüm gibi bayılıyorum. Çam kokusu da var wc için.
Pembenin kokusunu seviyorsan mavileri de seversin. Birde litresini büyük yapsalar, hemen bitiriyorum benPembe canımın içidir
Wc yeşil kullanıyorum ama maviliyi attım hafızaya
E adını söylesene
Yaa bunu denemedim hiç sensitive korkusuna benziyor olabilir ama. Denerim bunu da
Çok seviyorum arada koku yapıyorum ondanPembenin kokusunu seviyorsan mavileri de seversin. Birde litresini büyük yapsalar, hemen bitiriyorum ben
Sensitive kullandım onun gibi değil, e bebek kokusu var ya onun gibiYaa bunu denemedim hiç sensitive korkusuna benziyor olabilir ama. Denerim bunu da
Kardeşim kullanıyor bunu:) Çok tatlı hafif bi kokusu var:)
Cilint bangde iyidir, cif gibi kaliteli. Pahalılar zalımlar
Gitmedim hiç e bebeğeSensitive kullandım onun gibi değil, e bebek kokusu var ya onun gibi
Radarları açmış biriCilint bangde iyidir, cif gibi kaliteli. Pahalılar zalımlar
Eveeeet çok güzelKardeşim kullanıyor bunu:) Çok tatlı hafif bi kokusu var:)
Onun oda kokusunu yapsalar başka koku kullanmamÇok seviyorum arada koku yapıyorum ondan
Evet ya çok küçük en az 6 tane almak lazım
Sağol ablaAy çok çok geçmiş olsun ya
Benimde varYiyecek stoğu duyduk da deterjanı duymadık
Sağol canımEfser canım çok geçmiş olsun
İştahım çekti yineBenim evde genelde kullandığım viking ürünleri bunlar.
Çoçukların alerjisi yüzünden uzun yıllardır bunu kulllanıyorum arada sıkılıp farklı şeylerde deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?