Çıkımıyorum bende wc için alırım günlük temizlik için istiyordumBenimdeeeYarın mavili olanı alcam
Hiç denemedim yine nette metini çok duyup almadımTuruncu pembe yeşil bende de var. Turuncudan aşırı memnunum.
Pembenin kokusu hoşuma gidiyo ama çok kullanırsam bi hoş oluyorum. Çok pudramsı olmayacak bana az da freş olacak öyle idare ediyorum
Vardı canım zaten.Kızlar benmi yanlış anladım çif kremin spreyimi çıkmış
Ben yeni fark ettimVardı canım zaten.
Annemde vardı onda görmüştüm. Tam kremsi değil. Spreyli olduğu içinBen yeni fark ettim
Acaba böyle daha mı mantıklı bazen kremi şişesinden çıkarmak zor oluyor
Kremin sonu beni deli ediyor sala sala gelmiyorAnnemde vardı onda görmüştüm. Tam kremsi değil. Spreyli olduğu için
Burda masallardaki ıslık sesi çıkaran rüzgarladan varHepinizi bitki çayı challengea davet ediyorum
Normal çay kabul olmuyor muHepinizi bitki çayı challengea davet ediyorum
Olur olur, çay da bir bitkiNormal çay kabul olmuyor mu
Ayyy tam bitki çaylık işteBurda masallardaki ıslık sesi çıkaran rüzgarladan var
Ben de bunları kullanıyorum pembeyi çok severdim.Yağ çözücüsünüde çok sevmiştim.Evde kireç çözücüsü var ama pek etkili değil bence.Benim evde genelde kullandığım viking ürünleri bunlar.
Mutfak olan portakal kokulu
Wc temizleyici ve doğal çamaşır suyu çiçek kokulu parfüm gibi bayılıyorum. Çam kokusu da var wc için.
Çok amaçlı olanın kokusuna hastayım böyle pudramsı çiçeğimsi
Yalnız arkadaki deterjanlar
Görünmeyen kısmı da varYalnız arkadaki deterjanlarAllah ım hepimiz aynıyız heryere farklı ürün. Dayım öğrenci evinde tek temizlik ürünümüz toz deterjandı herşeyi onunla temizlerdik demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?