Düzenli Evimiz & Hayatımız

Zamanında gerekli müdahale yapılsaydı hayat durmazdı. İki gündür İstanbulun halini izliyorum haberlerde içler acısı. Karın yağacağı belli tuzlama çalışması yol şaka gibi.
Bizim ülkemizde herşey sonradan yapılır. Hadi ora büyük şehir. Bizim burda da ilk gün tonla kaza oldu. Sonra tuzlamaya başladılar.

2 yem kabı var kafeste biri boş kafasını onun içine sokup orda konuşuyo aşkım kuşum diyo ya deli ediyo beni yem kabının bi akustiği var tabi
Benim kuşlar kızışmış bir birlerini fena paralıyordu komşu anlıyor geldi bunlar anlaşamıyorlar dedi eşleri değişmesi lazımmış aldı boşadı kendi kuşlarıyla everdi şu an alt katımdalar yerleri çok belli seslerini arıyorum .yavrularıdan verecek bakalım

Antep de öyle oldu merkezde olmamıza rağmen yollar kapalı. Elektrikler kesiliyo . 10 gündür kar var 2 3 gündür kar temizleme aracı görüyorum. Bizim caddeye çöp kamyonu dahil giremiyodu

Bizim ülkemizde herşey sonradan yapılır. Hadi ora büyük şehir. Bizim burda da ilk gün tonla kaza oldu. Sonra tuzlamaya başladılar.
Sivas alışkın olduğu için tedbir alınıyor gerekli zamanda bizim yollar açık ,sadece ilçeler köy yolları tipiden dolayı önlem amaçlı ulaşıma kapatıldı. Benim evim ara sokak çöp kamyonu giriyor. Eşim dün dışarıya çıktı arabayla sadece aşırı soğukmuş. Kaza merkezde olmuştur illa ki henüz bakmadım buranın haberlerine ama genel olarak durum stabil.
Ülke genelinde kar yağışı beklenirken İstanbul gibi metropolde böyle ihmalkârlık olacak iş değil. Eskiden gayet de güzel tedbirler alınıyordu İstanbul da,şaka gibi manzaralar izledim dün

Aynen öyle canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…